同樣係亞洲人, 日本人面部特徵好奇怪有一種講唔出既感覺?

283 回覆
27 Like 176 Dislike
因為當年徐福帶去個d童男童女都係揀d靚仔靚女
我D牙醫朋友講過,日本人種個鶚骨細少少,所以好多犬齒同大牙都出唔齊,所以個面相係有少少唔同

有冇牙醫朋友有呢方面經驗?
塊面好多墨屎
唔係鬼佬, 係繩文人, 佢哋個樣本身都似鬼佬, 但係冇任何高加索血統,

所以有日本人藝員索性羅馬浴場電影扮鬼佬
點解佢地留鬚咁型,好多都好密
最慘係佢哋化太多妝
定唔知係基因定保養問題
四十歲打後港女膚質完勝
望下阿嬌,李佳芯 同 新垣結衣
想女人降低地位遷就你同想
富人捐曬d錢同你一齊做窮人一樣無可能
繩文人代表:阿部寬
香港女仔樣平均其實贏日本
身材就睇你鐘意咩(胸日本 腳香港)

不過㗎妹係化妝set頭超細緻,著衫又靚d女性化d,同埋d肢體動作/語氣斯文d先令你覺得特別順眼

老實講d 人成日話落妝先講,我又覺得欣賞下人地後天努力都得姐,不過見到都覺得好辛苦就真
有d工時/應酬時間已經長,朝早起身又要執樣
我覺得保養(反而鬼妹就真係基因,你睇d學生妹幾高質就知發育早熟)
日本人收入開支比其實都幾差

化妝品係社會要求無得唔買,能夠用係保養上既錢有限,工時長敗更難搵時間搞呢樣果樣
而且唔好睇日本物價低,呢類保養用品,西歐買同樣性能既野分分鐘只係差唔多價錢,但西歐人工高日本一截又更多時間可以用

成日化妝理論上係需要更多野維持返膚質
On9

根本嗰啲保養產品都係呃錢,唔治本

最有效係飲食
大和民族二戰前從未被外族侵略成功,反之所謂中華民族就乜種都有
嚴格黎講有歐亞,蒙古dna
韓妹係唔錯 韓仔就算鳩數
一人一個靚仔靚女嘅五官特徵
https://lih.kg/kKBAcS
依位係香港小姐,近期整左容,靚到爆鏡
圖?
嚟橫折曲毫無事實根據咁踩低自己抬高人地真係癡撚線
虎牙妹響日本文化係可愛
我真係咁覺得
呢度只係可以一個睇法?呢撚嘢黎橫摺曲?
Btw 你話事實根據啊?
美國penn u研究過人種鼻型同氣候(溫度濕度)有關wor
https://www.psu.edu/news/research/story/nose-form-was-shaped-climate/#:~:text=The%20researchers%20noted%20that%20"the,in%20cold-dry%20climates."

你又係咩撚7事實根據呢
我真係無事實根據,純鳩噏咋
亦無特登去搵所謂根據
靚唔靚,好主觀啫
我係真係咁覺得
日本人就算唔睇行為都好容易認
香港人都係好容易認
你覺得香港人靚就可以,我覺得日本人靚就唔可以?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞