同樣係亞洲人, 日本人面部特徵好奇怪有一種講唔出既感覺?

283 回覆
27 Like 176 Dislike
日本女仔靚過港女:
1.人地心理健康好過港女好多先,由心笑出來charm好多,D港女日日西面,就算唔西面都感覺都佢內心D憎賤狠滲緊出來
2.日本女有少少運動底,身體健康過港女,唔似港女眼鏡、圓肩、頭前傾、肥、暗瘡,一大堆生理問題
3.基因上日本女仔唔係特別好,但香港太多廢老加北姑,基因上普遍多北方的差基因
女人做到日本妹咁,男人都做到啦
男人肯比晒副身家老婆先要求啦
地位想跟日本做大男人
講搵錢又要跟香港套公一份婆一份
又可以踩港女
試過坐飛機俾空姐認錯做日本人
身高似
米八五 不過可能因為單眼皮
真,越南妹真係幾正
比晒身家老婆?你聽邊個講 係有部分男人婚後會將收入比專登辭職係屋企相父教子既老婆分配,但原本既積蓄係唔關事

另外日本女人拍拖時已經係女人仔,佢地好明顯冇咁追求男女平等,依個文化差異港女點會做到
2. 你係咪調轉咗
你所指嘅運動底係咩?論操開 我肯定港女比例上一定多過日本妹幾倍 日本仲未到香港咁盛行做gym文化
第3點講真?
南方人普遍皮膚黃 瘦同矮小
北方人多數白同高大
第三頁都仲係純文字討論
啲死港女死撐算啦
只可以講日本妹個平均值太高,基本上冇肥婆,全部會化妝set頭同襯衫,唔會爆瘡披頭散髮頹look出街,所以街上搵唔到啲會令你覺得好醜既

不過如果港女都做足以上既野,其實唔會差過日本妹,因為基因上其實唔輸蝕,只不過10個有9個都做唔到
去日本旅行勁多柒頭,根本日韓路人都係柒頭居多,成日間硬吹奏
港女要蠃兩次
賓妹先誇張

唔知點解好多大粒墨
仲有彌生人喎
咪婚後成副收入囉
婚後d 錢比晒老婆仲唔算
更何況我第一個reply 已經講咗收入啦
又玩文字遊戲捉字蝨喺道婚前婚後 fine

日本結婚一方收入唔知低過幾錢又可以扣稅
又有老公養
基本上日本女人係享受緊佢地地位低帶來既好處
雖然地位低 但其他野補貼搭夠

香港女人又要幫手搵錢 幫手aa
點解地位唔同男人平等呀
仲想做大男人係咪short 咗
咁班港男可以比個老婆專心湊仔先講囉
冇義務想有權利呀
通常臉上半邊好睇(眼, 眉), 下半邊唔掂, 特別下巴, 牙齒同嘴形

亦可能係化妝技術上都好難改善到下半邊
其實會唔會係九成以上
香港絕對靚D 係無波
日本人 身形矮 腳粗
臉形 都包包地 牙唔齊 多墨屎
睇完呢度以為去咗平行日本
尤其日本男,真係完全唔重視自己形象,好多個樣都甩皮甩骨
但北方種眼細,方頭,頭骨上寬下窄
營養好D先
港女肯操有幾多個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞