有冇人替馮允謙感到不值?

67 回覆
115 Like 39 Dislike
佢d 歌streaming 真係好低 連Hkh 都多人聽過佢
運氣都好重要
啲big hit作晒俾人
你講嘢無重點
上面就係探討緊大家都唔係明星相咁點解林家謙會跑出
思念即地獄應該係big hit
香港得娛樂圈,所以要識包裝自己
你睇YT大哥,一有機會包裝所youtuber
努力年幾終於有得開show
得pr得天下
情歌RnB
同埋 咩都有既林家謙

公道講 林家謙係真係外表改左叫做好睇左之後開始多左人關注佢
林家謙都係I仔黎 但係經常同人連動
JF就完全無noise

試問有咩可能JF會跑出
知名度算有, 開到紅館又爆都算係咁,
百貨應百客啫, 有乜好唔值
最唔值係前幾年間唱片公司都淨係幫欣直爭叱吒女金,
Jay Fung唱作同男歌手都長期銀,
有年明明同家謙咬得好貼, 又係唱片公司唔幫佢爭, 唔係林家謙搶獎, 真係唱片公司出盡力俾欣直唔留quota俾JF就搞到咁
利申: 林家謙同Jay Fung都鍾意
有時我都唔明 喺香港咁多年點解佢都仲可以唔識中文 仲要本身係唱廣東歌
最top咁大口氣
給你幸福好似啲50幾歲半退休歌手間中出嚟唱兩嘴答謝歌迷嘅作品咁
要睇唱片公司識唔識做, 不嬲叱咤都係唱片公司分餅仔遊戲,
fans做到係投我最喜愛only
希望連登唔好過份吹捧佢
佢嘅性格又悶又無新聞價值
比佢繼續簡簡單單唱下歌寫下歌就好

利申:JF打手
其實想當年葉倩文都係唔識睇中文,但都攞咗好多年女歌手獎
只能講句年代唔同
我以為耐左有心學+工作便利 點都會識
由細到大講英文,廿幾歲返香港先講廣東話到而家識聽識講唱歌冇外國腔,都唔容易啦
香港幾多人由細到大學英文到大咗都仲係講konglish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞