今日收到個詐騙電話,騙徒唔小心send左自己個定位俾我。佢個定位竟然係香港槍會山軍營?!

345 回覆
3434 Like 25 Dislike
聽電台 好似係早霸王森美都講過
成個過程 由供應商到收貨人 每一個人都係騙徒
又係扮到勁真
之前報過啦
好似係扮學校買床褥
核彈!
真係當人on9
俾個電話你就係李家誠咩
日日係軍營跳舞
你覆緊嗰個先係喎
push
騙案日日都有,不過send埋自己個定位出黎,證明個騙徒一係新手,一係弱智
原來真係會打電話有人聽
我想問有無人遇過領養貓個d詐騙
為什要受苦痛的煎熬
快快走上歡笑的跑道
我遇過呢款 扮老師話洽談d野 第二日就話學校唔知咩捐床褥 仲叫我地打比佢地合作開個供應商 問佢點解咁熟唔直接訂 就話個供應商同校長有過節 ….. 仲叫我地markup 返條數係回水比佢 扮晒野咁 最後緊係無理佢 之後Google 就發現都有人中招

https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/1012323/%E6%89%AE%E4%B8%AD%E5%AD%B8%E8%81%B7%E5%93%A1%E9%AB%98%E4%BD%A3%E9%87%91%E8%AA%98%E5%95%86%E5%AE%B6%E4%BB%A3%E8%A8%82%E5%BA%8A%E8%A4%A5-%E7%A9%BA%E9%A0%AD%E6%94%AF%E7%A5%A8%E6%89%AE%E9%81%8E%E6%95%B8-%E8%AD%A6%E6%8B%982%E7%94%B7%E8%B7%91%E8%85%BF
定位都可以fake㗎

jailbreak咗嘅iphone你想點改gps都得
你好
樓主你有無經營武器褲
不過樓主小心啲
借啲意國安法無仇報
冇奶油架國家係唔會咁對我地
專才
全部有人聽,應該唔係同一個人扮。全部都識講廣東話,帶有大陸口音。
之前係床褥,依家原來已經升級到變咗電動輪椅
畀你知到咗支那機密
我地公司都遇過,一模一樣,但冇上當,但附近有間鋪頭就不幸中招,唔見左幾皮野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞