NOVO LAND兩房銀主盤510萬沽 兩年貶值兩成  呎價1.22萬

170 回覆
31 Like 4 Dislike
近寶田仲多車坐,唔駛迫K54
唔吹大點呃人落疊, 話值嘅親身去行一轉嗰度咩環境先啦

係叫有堆公屋喺度, 配套好過掃管笏
係兩個巴士站啊,寶田+Novo Land。
用大灣區城市名,東莞,中山,江門,肇慶,惠州,珠海。
有錢唔駛買新樓。
梗係搵個最近西鐵站扮下嘢, 唔通青山新晉屋苑咩
我同佢講比堆公屋圍住wor,個濕鳩AA竟然話咁咪好囉,公屋多民生嘢,買嘢方便,過隔離公屋邨個商場就咩都有

我就即刻同佢講,我係想講隔離公屋啲人咪會過埋黎用屋苑啲「公用」設施囉屌你
三期係近菁田 所以係最入嗰期
個單應該係之前大新做按,一收樓就迫倉要收回按揭,無錢還就收樓,所以咁快有銀主盤。
屯門區內有閪就機會可以供得起樓咩,個個都係河馬?
有錢唔駛做,就唔會揀Novo Land。
無錢要做又要買大少少,咁就會買Novo Land + 日日迫K54 ,因為連巴士都唔識坐。
上次係元天,屯門走另一條迴路無影響。
SHK 個價本身就食盡個溢價,誠哥樓係差,但佢開售價係當時市況計係有水位。
佢好努力sell架喇, 近公屋唯有sell民生嘢

無記錯菁田惠康仲大過novoland一田

政府要社區共融, 樂觀啲諗啟德兩三萬蚊呎都係對住公屋
SHK 盤多數唔係最方便啲位,佢有鐵路盤但會仲貴。
點解呢口價要買瓏門
SHK鐵路盤咪屯門區頂端, 瓏門
係四田優勢新盤(和田菁田寶田滿田,同時係何君堯故鄉良田村原本位置附近。)
Nono land 名都提哂水
最近青山醫院,有人會 嗌你起身。
撈田邨
所以仲貴。
中文非正式名稱。
屯門醫院,青山醫院,嶺大,大量中小學,屯門政府合署. 都唔少
新地準備追撻訂差價, 呢啲發展商一早圍內傾好晒, 留港撚睇路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞