【請珍惜耶穌】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCLXXXIX

1001 回覆
11 Like 52 Dislike
bruno
熱狗同鏝根本最少fans
其實出街都知
kane又無冠想走,買
鏝多左
我地搶
機心
今晚有臭g
攞走支咪ok?
過多幾年哥狗走咗就會冇㗎啦 世界盃忽然球迷咁
What lun the fuck !?
冠軍嘛 我有個fd本身係籃波撚 連落底cut back 都唔明 忽然就日日喺度杜古杜古 煞科日鏝贏就話阿仙奴仲睇乜 訓教啦
我就話我唔係勝利球迷 點解唔睇
呢啲球迷真係有撚病 揀隊最強嘅嚟捧
不敗奪冠後最強嘅陣容
374 大帝 Saka*
法比 韋拉 奧隊*
A高 蘇金寶 影J* 羅倫
列文

現役嘅話佔咗三個,另外每個位置都揀埋其餘3-4強

LW: 374
其餘上榜球員:皮皮、Auba、沙皇
單天保至尊,好難唔排第一

ST: 大帝
其餘上榜球員:第一風扇、Kai、多哥25狗
呢個唔使解釋啦,柏金啲成就都係04前所以唔揀

RW: Saka
其餘上榜球員:龍sir …冇…除非計Nasri RW
右翼咁多年好似都冇乜一線,勁嘅翼多數打左面,Saka 自然成為20年最強,不過仲有好多嘢要進步

10號位: 奧隊
其餘上榜球員:Ozil、Cazola
有啲爭議,但大膽推測覺得好過Ozil,相對之下更有防守更有體能

8號位:法比
其餘上榜球員: Rice 、G.Silva
天才球員一位 ,Rice 同Silva 咁頂尖嘅表現都要排第二第三,當然前者仲有潛力超過

6號位:韋拉
其餘上榜球員:Song、Party、佐
呢個應該都冇乜爭議,後兩個都係近期先入,前兩者同後兩者爭好遠,中間嗰段時間真係慘不忍睹呢個位置

LB: A高
其餘上榜球員:夢遺、Tomi
創會以來第一左閘,超越埋溫特本,希望Timber 可以取代到

CB: Saliba 、蘇金寶
其餘上榜球員: Gabriel、K6、Toure、華美倫
Saliba甚至已經後浪冚前浪,貢獻直迫蘇金寶,希望長踢長有追過Adams

RB: 羅倫
其餘上榜球員:沙格拿、White
呢個位置其實好似大家都差唔多,既然分唔到就以獎項稱先啦

GK: 列文
其餘上榜球員:Raya、CCC
講真派膠就個個都有試過㗎啦,唔應該用一場半場釐定,列文嗰啲膠雖然唔少,但足以用04 嘅成就覆蓋,Raya 唔揀佢住因為呢個位置真係需要多少少時間prove,日久見穩定性
法比 奧 韋拉
琴日亞特蘭大第二球沙哥一野比lookman過左
沙比未教利華前教到皇蘇b隊降班
駁佢成才掛
軌鏝獌猁全部光頭教
英撚好小出國
煞科戰嗰日出街,出街10個鐘見到有15個人著阿波衫,曼聯都仲有一個,其他無人著
菲力士好似都幾識波
nic 執鬚好核突
簽到人未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞