英國經貿辦間諜 Matthew Trickett 被發現死亡

1001 回覆
456 Like 4 Dislike
Dc狗大戰Uber都算,何伯呢啲其實應該開返喺娛樂/影視台
明明中國咁多穆斯林同黑人,搵佢地訓練做間諜經友好國扮難民入境仲好用過呢三個啦

祖國養你地咁多年係時候為國效力啦
由警察變特首
由特首變元首?
咁癲

條Matthew 係咪咁多料,要係英國本土殺英國人

影響
1. 見你咁痴線,同你合作做嘢都要再三考慮自己條命仔,要收到貴一貴先做
2. 英國佬會嬲豬,推政府更加抗中
你覺小事姐...
一來唔係小事
二來你唔知既係有無其他未爆出黎既case
哩啲養唔熟
37歲大隻佬,壯健如牛,點死架?
無威脅又立咩國安法
邏輯呢 我知你無
真的,似中國比英國下馬威,睇下你地英國特務幾廢
超哥
英國政府有檔案法

要落邊個名去approved ,邊個名去執行,請唔好on9
係中國土生土長咁多年,飽受中國洗腦式教育同間諜訓練仲可以果斷咁拋棄埋自己係中國既親人出賣返中國情報人員
咁我真係非常佩服呢個人
我估佢係酒精中毒死,直覺,純估
等皇家警察公佈驗屍結果
首先,如果單on9野真係比人告到上庭,而matthew 仲做證人指證,咁全部既港貿辦都可以摺得,所有之前嘅報局都可以收皮,影響係無限大。咁依家死一個鬼佬喺大陸眼中應該可以叫做最低消費,依家反而係諗另外兩個都有機會為國捐軀。
立咗法
有號召力既一係拉一係散落各地
咁咪凝聚唔到力量
王丹到而家都可以響美國生活
無重要機密咪唔郁你囉
殺人唔使成本呀?
朋友都話鬼佬遲早篤晒啲嘢出嚟
唔即刻滅口唔得,因為就快出庭
波台狗好多弱智
因為呢次係港產零零柒
鬼佬唔死唔得,如果佢喺庭上一篤
兩個港警間諜即刻踎監+被遞解出境
永遠唔可以入英國境
有哂銀行record港貿辦a/c出糧俾班間諜
根本都摺硬啦
有冇個Matthew出庭作證都影響唔到英國決定啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞