英國經貿辦間諜 Matthew Trickett 被發現死亡

1001 回覆
456 Like 4 Dislike
姐姐前兩日先話經貿辦性質已改變
我真係冇乜印象俄佬喺英國地頭殺英國人
如果Matthew真係有上線,袁蛇100%肯定知道係咩人
畏罪自殺都唔會係公園
培訓同獎勵,唔會夠威脅同恐嚇強勁

佢而家死咗,佢知道嘅間諜就唔自危。。。

利多者疑,最可疑就係中共同英國共諜
唔上報就當自己有不在場證據
又老作
知咁多為乜自己生存咪得
他殺既話有排玩
當初俄國係英國用神經毒劑殺佢自己既前特工同個女
Local人嬲到仆街 覺得呢啲行為係對英國主權和法律既嚴重挑戰
End up要驅逐俄羅斯外交官同加強對俄羅斯制裁
原來唔係評論 係宣告
擺明落你英國佬面啦
係隊你國民呀,咁點丫?
呢個死咗兩日先公佈,其實另外嗰兩個chinese就咪都死咗
小事化大,高手呀,邊L個搞啲咁嘅嘢?
我其實都同意呢兩個可能性:
1. 畏罪自殺(條友bail出嚟咁樣咁驚鏡頭咁跑走,畏罪自殺唔出奇)
2. 中共港共死要面,連嗰兩件ETO蛋散,不惜一切代價都要救走,買起條鬼佬

至於咩條鬼佬知啲大粒英國共諜所以俾人買起,嗰啲就算把啦,唔好FF太多
所以坐完Treason先踢
前俄羅斯上校謝爾蓋·斯克里帕爾和其女兒尤利婭

英國人?
所有巴打都諗錯左, 最冇可能就係最有可能
應該係美帝主義亡我不死,傢禍比中國
唔怪得一出黎就跑走 知我地香港咩料未 國安法係無地域性嫁
你第一個問題係俄佬有無咁癲
歸化計唔計?

2000年,利特維年科因提供假證而再度被捕,他在入獄前以偽造護照逃到土耳其與妻子及兒子會晤,同年11月偕同妻兒以申請政治庇護為由移居英國,2006年10月成為英國公民。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞