英國經貿辦間諜 Matthew Trickett 被發現死亡

1001 回覆
456 Like 4 Dislike
其他可能搵友好國間諜做
鋤佢嗰班英國佬應該係正義

但英國仲有兩種人,白人政壇間諜,共產黨

我覺得係英國內部太多共諜,唔想matthew爆成村人岀嚟,所以英國共諜同共產黨夾埋落手
OMG
呢d都算啦

咩三國武將開係時事台個d 真係傻既都知咩事
同經貿辦同級
而家D人郁下就死於非命,人類之間既矛盾已經無法調和,世界大戰再次殺到埋身
屌你老母 你個回覆笑撚到我噴水
5毛狗 你係唔撚係弱智嫁
唔保釋反而唔洗死
然後明正言順踢走 eto
冇傷口冇剩,俾人毒死?
幫5毛諗定籍口 一定係英國政府屈佢 無中生有 迫佢自殺
重刷都要去返即將比歐美制裁既國家
https://x.com/thetimes/status/1792973695314452729?s=46&t=B0yeiaUHqQW4F8SfW410fA

https://x.com/thetimes/status/1792973697927749768?s=46&t=B0yeiaUHqQW4F8SfW410fA

In court it emerged that he had attempted to end his life while in custody (7/10)

The prosecutor challenged his request for bail on the grounds that he had told custody sergeants that he would kill himself if he was released.

His request for bail was granted (8/10)
原來3國post係咁用,我都奇怪,無端端講來做乜
唔怪之得餅強咁多日都唔見人
真condom
普通英國人慢唧
MI6應該快
外地各手足請注意人身安全
wo地都有3萬精兵嫁
樓上已經有隻5毛狗講緊 笑撚到我噴水
我開頭以為係 fake news.
痴撚線,玩到咁癲
做到出晒面
俾我就唔會風頭火勢而家郁佢
而家呢個時間點仲火上加油
唔通你殺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞