[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(79) 追FIM休業期 | 靜待FIM寶下半年活動綻放光芒!

1001 回覆
18 Like 11 Dislike
我知啊 所以先問你係咪誤會可能係我get錯
坦白講,風格似唔似每個人睇法都唔同,我覺得新牛行梗活力,似另一種既gfriend,粉絲無限死某個年齡。

至於illit目前睇完全係小妹妹路線,但似一對普通女團多啲,只係有一首洗腦歌叫做少爆。

講真,話兩隊一樣其實反而係睇低咗新牛

其實舊代女團同咪對手之間咪仲相近,果陣幾乎唔係行性感就可愛,邊有人話抄?而且每隊都勁多人但唔係每個成員都好鮮明,依家真係好少聽到臉盲呢個問題。
正常男人都會鍾意呢個衰妹
的確以前真係隊隊都濃妝長腿性感風
可能以前網絡落後 未出到國際冇人理
係囉
以前不嬲都係一個風格hit就會即刻有一堆相同風格湧現
其實唔止kpop 所有行業都係咁
好似電影超英片爆紅就會出一堆超英 史詩類紅又會出一堆史詩
就當i係跟風 咁又點
依家女團都叫做百家爭鳴,唔係似呢隊就係似嗰隊㗎啦唔通要因為咁等多幾年一個輪迴先出得道咩
鼻唔高都冇咩問題吖
硬係有人覺得間尺鼻先叫靚
啱啱畢業vs出到社會
大把人鼻唔靚 自己接受到咪得
可能真係帶起左一種潮流,但潮流唔係獨家同霸佔,
風格又冇專利 唔容許其他人參與係有問題
車車太撚cute
整埋做gif先
講返轉頭,illit未出道前去左次外國參加時裝騷,機場出境個日,一眼望落去點解nj比人叫illit ,點知原來真係illit黎雖然我有睇runext,但0個日d成員真係勁似nj,而家回想返,即係nj 真係無個人特色,一隊新人未出道出黎都可以取代到,如果兩隊d歌互換跟本就無分別,我估呢啲都係閔老母自己做成,成員唔使個人特色,最緊要有閔老母係大廳
相反fim個人特色鮮明好多,出道一個團綜就知道哂d成員乜野性格
上左市
應該要同股東交代
佢咁做
明顯會影響公司收入,起碼短時間內
可以憎閔
但扮睇唔到房的問題
或睇到卻只說閔一方有問題
那些人好噁心
肥佬一方覺得留閔係公司先係影響生意,所以要處理左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞