法國表態支持國際刑事法院對以色列總理逮捕令

59 回覆
22 Like 40 Dislike
師兄呀係冇出act 5已經直接攻擊

你柒咗就搵窿捐啦

直頭攻擊priority高過act5防衛反擊嗰條

上一鑊胡塞武裝過基地比英國美國聯軍炸撚到冚家剷

直頭唔撚使act5呀傻西
咁咪同我既意思一樣,打同唔打,一向唔需要咩野好靚既原因

你口中既法國戰機俾人打左部落黎,用唔用act5好,跟本就唔係問題,想打既,無act5都可以打,唔想打既,有act5都可以俾min pay

你唔識中文?
法國係北約第一個提派兵援助烏克蘭,點樣傳聲筒呀?

唔識都唔好係度9up 啦
係咁
好多時比得少仲衰過唔比

上年強國水災
班災民第一時間係屌果班來救援既人來得遲
(好多係義工)

南非 巴西 呢堆理都唔理烏克蘭 班友無聲
(澤總對中國都係客客氣氣 主動澄清中國沒有提供武器比俄羅斯。又立即炒左侮辱李輝個丹尼諾夫)
喺佢角度嚟講只要批評嗰樣嘢就要加入自己支持嗰一方出錢出力,否則就冇資格批評.............嘩~!咁我咪要隨時傾家蕩產甚至人身安全都要奉上~?!呢個世界咁多不公義嘅事都要落手落腳先有資格批評嘅咁好多嘢都唔使講喇~!佢知唔知咩叫聲援呀?!每個人嘅能力同睇法都唔同,咁我純粹表達我支持以色列及烏克蘭又有咩問題呀?!我諗「秋意龍」呢條友一定好贊成送哂班喺歐美神憎鬼厭嘅反以膠去哂加沙做人盾㗎喇~
所以佢早排先咁高調接待習近平
唔幫手足推翻中國
藍絲國家
打仗就係唔啱,各打五十大板當打和
真係想知點解會有人覺得有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞