DMM與FANZA突鎖香港IP!課金產品全遭清零!港人摔機:日畜又想被核彈炸了?

286 回覆
32 Like 101 Dislike
我之前用Aeon JCB 買,想知宜家用唔用得返?
都係嘅
之前大大聲話為咗加強保安只限otp 交易
而家無生意唯有開返
而家係AEON有問題唔係JCB有問題
其他公司緊係睬你都傻唔會同你加
前日都仲睇到
今日想打個飛機姐
JP deserve 3rd nuke
熱門vpn ip 被block
用VPN入DMM動畫見到啲封面但播唔到
係咪已經冇解決方法
痴撚線 連vpn都block 咩心態呀
嗰啲IP咁多人用,公司一定知
有秘技
你可以試吓開兩個Browser
例如一個Safari一個Chrome
佢只係會block第一個blog in嗰一個Browser
只要唔refresh第二可以用到
日本好多野block 晒
真係要移民先掂
冇辦法 呢輪西方SJW大舉攻擊日本成人產業
叫唔郁日本平台下架嘅話就經Visa/Mastercard落手 用中斷資金收入來源嚟逼人跪
好彩日本已經有自家JCB先叫未斷晒信用卡服務 (原來JCB喺1961年成立 )
直接封外國access都係廢事同SJW煩
最慘係歐美班weeb 用到VPN上都買唔到 因為JCB已經撤出咗西方
但無理由成個block晒
連本身買左都無得access架嘛
同埋俾唔到錢呢個問題
其實辦法總比困難多
搵3rd party買bitcash入落去就得
咁佢本身TOS話淨係serve日本又真係吹佢唔漲
學上面話齋 只要西方上網仲access到 班SJW就咬住唔放
而家dlsite開始唔畀賣寫實3D類作品 果啲創作者已經要走去Fanza避難
如果可以留到一片淨土 我寧願佢鎖國
BTW 歐美果邊3rd party應該冇東亞呢邊咁易搵, dlsite有dlpay還好(不過經paypal都未必頂到幾耐), fantia(toracoin)睇reddit話外國果邊3rd party markup得幾誇張, 同埋pixiv fanbox應該係下個畀V/M搞
啱啱用surfshark喺電話仲睇到
DMM同dlsite就係
鎖國但有貨賣同開放但無野賣既差別
暫時vpn仲可以用到
nord vpn睇唔到
女權社會…
請女人做高層就會咁…
我連nord vpn連日本都睇唔到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞