[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (33) 在心中永遠都是一位 6月世巡順順利利

782 回覆
7 Like 6 Dislike

以歌論歌
next level 好過 Heya
所以其實 next level 可惜 d

對 BTS 真係邊個都死
仲要係有提名 Grammy 既 butter 真係直接投降算

所以有無冠真係睇時機好緊要...

charting 耐唔耐其實都係

好似 I Am 咁神咁
都因為 chart 唔夠 Ditto 耐
變左比 Ditto 掃走大部分年度歌曲大賞...
正常
始終員瑛係太多廣告板出現
周街都見到
好難唔知佢係邊個

所以我介紹 IVE 比好多路人個時
佢哋都會話識得張員瑛

星船前世應該救咗世界
響個畢業典禮度發掘到呢個天生偶像
同直接袋錢落袋無分別
自帶流量
“員瑛轉” 同 “員瑛式思維” 連唔熟 Kpop 既都知
Twitter 有小圓撥頭髮既短片
個 d 表情同動作真係殺死人
我d 女性fds 都以員瑛做學習對象🤣🤣 我真心覺得 員瑛就算唔係idols 佢呢個做人態度係邊個行業都會成功... 我支持佢本身都因為佢個樣,依家就真係有點敬佩佢🙏 我有d 朋友本身都唔鐘意佢,但而家都因為佢個專業態度而180度改觀,真係不得不服🙏
連登仔普遍嘅 size
都係 開頭覺得佢油到仆街 不過睇睇吓覺得佢都真係好敬業

我諗佢慢慢會改變過油嘅作風嘅
想問下新出果隻碟有冇出黑膠?
應該得I AM出過
一樣
本身當然係比樣貌吸引

但係睇睇吓就見到幕後花絮
員瑛都會自己加練舞蹈

跟住更唔使講個形象
24 小時都 idol mode
幾時都準備好面對鏡頭或者對粉絲揮手同微笑

最近睇 melon 個 fan call 花絮
見到同員瑛傾計個粉絲緊張到唔知講乜
但係員瑛即刻主動問問題引個粉絲講嘢
令場面唔至於 dead air
同埋都令粉絲有個好回憶
好識同粉絲溝通同做偶像

所以員瑛真係好專業同埋做事好有堅持同態度
真係值得學習
係咪the first album 果隻? 入坑冇耐,唔該哂
係,因為個隻係full album所以推得行啲
Carousell見到有全新未開封賣$450
基本上佢都好接近完美偶像,真係冇咩可以挑剔
我有朋友有買I am 黑膠 正到仆街.
諗緊買未開封定開封抽起左d卡、貼紙淨碟好,淨碟平好多
都係個句
星船真係前世救咗世界

畢業典禮發掘員瑛
俞真自己 email CV 送上門
咁樣攞到雙塔
真係好痴線

俞真有樣之餘
高得黎又唔會太瘦
仲要勁全能
唱得跳得又有綜藝感

同埋都係自我要求好高
見花絮執隊員動作就知
同埋自己點做得好都會苛刻評自己
星船係行運 不過都要有眼光嘅
我依家好驚星船拖後腿,掛住賺錢,好多台仔都吊佢爛船,有少少靠雙塔頂住.....下次真係拜托認真搞番個I am 2.0🙏 🙏
Love Dive + I Am 真係入坑神曲
我覺得佢地啲宣傳唔多掂
星船好似無落力咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞