ive 測量點?

207 回覆
0 Like 32 Dislike
睇曬成個post
可以肯定講一句 果個乜乜cem巴打係鳩up多過呼吸

巴打係測量?

巴打你仲未轉

聽日要去多次

樓主轉咩科?

轉bse
垃圾背野科
睇曬成個post

巴打係測量?

巴打你仲未轉

聽日要去多次

樓主轉咩科?

轉bse

睇曬成個post

巴打係測量?

巴打你仲未轉

聽日要去多次

樓主轉咩科?

轉bse

呢科好唔好?
睇曬成個post

巴打係測量?

巴打你仲未轉

聽日要去多次

樓主轉咩科?

轉bse

呢科好唔好?

準IVE仔好快啲睇下各科syl,然後好開始自己youtube 學定先
講真 rmit講talk條友你信佢半成都死
佢個啲睇到自己教rmit係好高級既語氣真係聽到都打冷震
小弟有幸聽過哂佢去city同ive講talk
基本上佢都係見人講人話個種人黎
雖然Pt degree有得考牌係幾好既 呢個冇得否認

巴打你仲未轉

聽日要去多次

樓主轉咩科?

轉bse

呢科好唔好?

準IVE仔好快啲睇下各科syl,然後好開始自己youtube 學定先

邊到可以睇到syl
搭單一問
產業管理HD好唔好讀
搭單一問
產業管理HD好唔好讀

咪即係物管
讀完咪即係保安 不過可以去高級少少既私人會所做保安姐

但其實唔使讀都可以去做

不過都係無轉到
繼續讀building studies
搭單一問
產業管理HD好唔好讀

咪即係物管

但其實唔使讀都可以去做

不過都係無轉到

坦白講 兩舊屎 不過揀左就唔好諗啦

Ive 有冇人升ugc/ speed 講到好難升學⋯⋯
搭單一問
產業管理HD好唔好讀

咪即係物管

但其實唔使讀都可以去做

不過都係無轉到

IVE真係難左啲
你係三大CC還好
IVE你除左IT同電機之外都係諗FOR就業架啦
人數真係一班都未必出一個上到UGC
SPEED可能有少少機會

知唔知今年分別有幾多個。大約幾多gpa
讀eng , CAD 同revit 學得好根本唔洗驚搵唔到工

咪即係物管

但其實唔使讀都可以去做

不過都係無轉到

IVE真係難左啲
你係三大CC還好

BSE升到
利申:成功例子

但其實唔使讀都可以去做

不過都係無轉到

IVE真係難左啲
你係三大CC還好

BSE升到

師兄 你bse? 有無心得可以分享下
好想升番ugc

不過都係無轉到

IVE真係難左啲
你係三大CC還好

BSE升到

好想升番ugc

準時上堂,做曬tutorial, pp。
最重要搵好隊友好隊友好隊友。
BSE有海量pj,隊友好重要,因為IVE好多free rider
最好去到sem4 cGPA有3.8
咁你咩U都入到
咁你咩U都入到

依家UGC BSE 得返 polyu degree
Final cgpa 冇 3.7 over 唔好有咩幻想
咁你咩U都入到

仲有mech嫁ma
City HKU UST BU都有派offer 俾BSE
咁你咩U都入到

仲有mech嫁ma

咁升上去轉me 收既分要幾多到?

IVE真係難左啲
你係三大CC還好

BSE升到

好想升番ugc

準時上堂,做曬tutorial, pp。
最重要搵好隊友好隊友好隊友。
BSE有海量pj,隊友好重要,因為IVE好多free rider

海量 pj sem 1有無?我驚搵唔到好隊友
咁你咩U都入到

仲有mech嫁ma

未聽個 ive bse 升 mech degree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞