習近平指明方向要求加快建設旅遊强国

137 回覆
6 Like 76 Dislike
一黎到又要VPN又要支那寶,唔好彩俾你當間諜/用黎人質外交夾撚埋。你玩埋我果份啦傻鳩
根據最新數據,**2023年上半年全國出入境人員超過1.68億人次**,其中內地居民約8027.6萬人次,港澳台居民約7490萬人次,外國人約843.8萬人次²。

弱智仔連ai都唔識用
AI?ChatGPT 無中国同香港份,你有無犯国安法同23條?翻牆係犯法的
啊,忘了百度好似有AI
啲外國人都唔敢入嚟
你亂鳩咁拉人,然後啲狗日日都上網吠
屌英國,屌美國,屌日本,屌菲律賓
依家話要做旅遊強国
做獵奇強国好過啦,專搞埋啲人獸交演出
低能5毛,你用唔到ai咪番大灣區囉,講野唔用腦
做反駁隊做到你咁低質
你啱
講完99%就你啱,你老母比狗屌生咗你出黎
係咪又我啱
最重要係炒起隻股票
你d假期十幾億人一齊放 多多景區都唔夠用啦平日又話冇生意
之之合法化是唯一出路!
你肯應咪得囉
對大陸嘅負面新聞咁大反應,除咗5毛 反搏隊,我諗無乜人好似你咁追住嚟答
又話我啱又要覆,廢柴

弱智仔,就係你堆垃圾日日發假新聞,你用個腦查下再講唔得你打大陸遊客9成香港人好難為你係要唔用腦打99%,愈來愈多你呢啲人不斷發假數據假新聞,混淆試聽

5毛新玩法
你啱
呢啲第三世界国家都係要搞返黃賭毒先吸引到外國遊客
可以賣得貴,但唔好呃,唔好俾假貨。

至少日本冇聽過。
街名車站英文轉晒Pinyin
比錢要app, 叫車外賣景點通通要app
過關要check你電子裝備 保護國家
外國人黎玩一定好享受
搭地鐵要過x光機
地鐵售票機勁少
要裝支付寶
用唔到google map

點同你玩呀
淨係睇古蹟同自然都夠殺
邊撚個叫你返大陸都仲要貪平住啲二三百人仔嘅酒店仔?
住返hilton Marriott shangri-la點會唔畀外國人入住?
韓國夠用唔到google map啦傻鳩
睇呢度講既小紅書既文,

宜家天龍人係要全世跟佢個套,其他都係蠻荒,所以係要全世界旅遊客跟天龍個套,麻煩係唔存在既.(似唔似中國同日本之間某國?)
有矛盾先係國策,例如香港又話國安重中之重,打擊鈎結外國勢力,然後又話香港要保持國際金融中心,吸引外國勢力
推油 前列線保健
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞