余文樂躋身富家公子圈 與80億闊少莊家豐LV五公子同場出席聚會

257 回覆
4 Like 122 Dislike
edc本身有錢
佢元朗仔識埋堆同搵好老婆

至於英文。。我覺得都係麻麻啦,不過有錢加靚仔成個package贏左9成人
有錢 又話人靠痴
最後人地發憤痴到去首富個細仔先無聲出
靚仔 又話人地崩壞 煙剷大細眼 攻擊到人地有抑鬱加焦慮個樣老撚咗20年
連登仔真係社會毒瘤
你知唔知連登仔痴咩人做friend呀
比佢friend搭friend食完個飯,影相打卡又點,
揸住個濕鳩潮牌同人傾合作

就算 EDC 個牌同Nike Adidas玩開,走去傾
人地都可能要諗吓

佢同人食完飯分分鐘大家一散場
個啲上流FD 已經唔記得牛屎飛頭先餐飯講過咩啦
叻喇叻喇 你去同班富豪食個飯做下friend囉,唔洗你講英文,就誠哥或者小小超啦
普通人玩錶真係靠痴就可以識到呢啲大孖沙咩?
一定有啲料嘅
佢第一張圖果班,有好多搵同一個世界級紋身師炸手,已經fd咗好多年,中間果個拳王嚟
連登廢人係咁
連登仔唔係去和合石同佢老母老豆墳頭講幾句 就係去探下d坐監手joke問候下
好似話出道就為痴本地跑車圈入架19跑車而家嫁入去就痴其他人

Btw,諗起大劉

大劉笑說:「重有好多例子,好似『黐枱王』同『殯儀之星』咁。何謂『黐枱王』?就係早排有個超級富豪食飯,有人黐埋枱度博影相。何謂『殯儀之星』呢?譬如蓋茨(BillGates)有親戚死咗,有人就飛去西雅圖,天未光就入殯儀館同BillGates影相囉,即係人哋有錢,有價值就死都要黐埋去。
連登廢人係咁 網上惡 出黎死狗咁
如果唔係點會咁多去左坐監 以為現實都係網絡世實做野無後果
佢打NBA都係用中文名「費沙文,洛」
佢食開華嫂
啫係連登仔
難睇到 架係自己掉
靠佢老婆個老豆老母嘅人脈,加上食呢啲飯局係靠大粒野左搭右搭。

佢都唔係搞手,隨時係邊個大粒有錢佬識佢外父,順便叫佢來食飯
世界首富個仔會唔會咁易同人接觸
食餐飯無半日 仲要驚你謀佢著數喎
事實上
十個有九個都心底裏仲係睇唔起人仲用緊人地牛屎仔出身黎睇佢
可能真係得一個係講笑咁講佢識英文架咩咁樣
你覺得佢敏感 我覺得你此地無銀啲fd
余文樂都算出名
無論國語定英文 聽得出佢係真係留係個度耐而變成個重口音
雖然唔係真係日常溝通一輪嘴咁個種流利 亦無可能係陳冠希架啦
但個口音其實幾美國某啲地方個種
佢除左埋啲圈勁抽之外
佢個人同生活品味各樣點都唔會係陳冠希
個post勁酸
佢出道以來幾時唔係順風順水過
但都照中抑鬱同焦慮
方力申樣樣條件都好過余文樂
點解佢痴唔到首富級嘅人物
淨係痴到個大屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞