余文樂躋身富家公子圈 與80億闊少莊家豐LV五公子同場出席聚會

257 回覆
4 Like 122 Dislike
本身個圈子
余文樂真係牛屎仔出身 無乜見過錢
入行愈步愈步上 買跑車癡城城 張智霖堆先
習慣左適應左呢個圈子 到某階段又娶到好老婆 就轉圈子再上一級 然後佢個圈就開始可以再人帶人到依啲飯局
方力申呢啲你見佢入行個款都知佢都唔係啲要埋堆要威個啲黎 佢又唔係未見過錢 佢有佢自己舒服玩得埋開心既圈就得個啲典型唔憂食 唔憂著既有錢仔
啫係痴去個大屎忽到係方力申個舒適圈?
個岳父唔係生意失敗咩
屌個大屎忽應該好撚舒適
重溫多啲軍雞先
重溫多次軍雞先
成班做保安/倉務員/廚房
洗乜痴姐你都on9
鷲哥有霸氣, 佢無
只係一條乜都唔撚識嘅傻仔
出道既對手係正宗靚仔+有錢仔既edc同chef
過幾年又傳過同Juno爭女又係比人笑佢牛屎
之後雜誌爆佢對住啲三線姐仔扮狗公r閪屌
搞madness又比edc點名笑佢抄野
娶個台灣老婆冇耐又爆比人迷姦過
八卦新聞又傳過佢個女差啲出唔到世

雖然我個人都唔鍾意佢,不過依份cv應該大部分連登仔都一早棄game重刷
仲要俾連登仔攪到有抑鬱加焦慮
依樣公道啲,做得公眾人物就真係預咗勁網民搞
不過好多連登仔乜人都屌,最叻就係自己
呢啲叫風骨

唔理現實余文樂過得幾好

但喺連登佢只係一舊靠痴嘅垃圾,成世比連登仔笑
Bill 有錢過 Trump 多多聲
細仔都冇權架啦,就係利用個名銜周圍飲飲食食玩、
你黐埋去佢都唔會帶到啲咩着數俾你㗎啦。
都係LV第一大仔先有繼承權、

好似Lisa 條仔都只係排第三,一樣係投閑置散無權力,勝在大把錢周圍玩
你有無睇新聞
佢個細仔今年4月入咗LVMH個董事會
繼承權都係佢大仔同大女架

比自己細仔入董事會,做下二世祖,冇問題喎
打nba 喎,唔色?
睇余個channel, 俾人覺得佢人云亦云

例如講改車, 紋身, graffiti嗰幾集, 對方講自己嘅見解或者理念嗰陣, 余就好鍾意扮藝術家上身, 不斷講wow, I saw it, 嗯嗯, oh shit, 到佢講就內容空泛

佢而家行出嚟只會俾人覺得佢係一個有錢扮識嘅土豪

論改車, 吳彥祖熟過佢好多啦
講fashion講生活品味, 美國文化, edc見解比佢獨到
有錢佬就係鐘意呢啲 夠忠直
方力申個啲見人個屎忽大就會鳩衝
睇佢channel就知
你係咪掉轉左佢先係地無銀啲fd
但個口音其實幾香港牛屎扮美國abc某啲地方個種
好難得
通常會偏心現任老婆所生既小朋友
我唔想同佢地做friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞