研究指將引擎聲改越大 反社會人格傾向越高

116 回覆
237 Like 10 Dislike
原來你唔止反社會人格,而且弱智
你住喺賽車場隔離?
電車又靜又冇廢氣 快心拿拿聲全面電車啦 幫到好多受噪音污染同空氣污染嘅人

啲燃油撚勁撚多藉口
弱智響喉撚出現
半夜仲喺住宅偏佈既市區響喉肯定反社會+變態人格
on9發現
咁細聲幾百萬買黎把撚?
應該凌遲處死
你應該本身無咩朋友
業餘都有自由玩sport car
你嫌爛鬼日本車cheap(其實都唔cheap fl5 6x萬)
咁我玩歐洲車囉 m3/m4都可以改喉
換排氣會+馬力
如果得聲無性能傻仔先會改
日本英美都大把人玩jdm muscle car啦
世界唔係一元
你買架超跑本身嘈,就要其他無辜既作出遷就?你有權選擇買唔買,但我地無權選擇聽取與否。都係既~做人要顧左自己先。
真 尤其喺有蓋地方響真係煩撚到嘔
以為自己好型 其實柒到嘔電
你而家有冇技術性能係條街都嘈緊人,我地有得選擇?你正確既你選擇自己先。
自由世界無犯法過到emsd驗車
人地日本仔怕近所迷惑咪夜晚腳油細d
香港人係西小小
理西你幾點
你唔撚鍾意聽咪買個耳塞囉~戇鳩鳩~~~
其實美國槍權都係同一個困境
解決唔到架啦
你幾時撞車含家剷
有咩慘過你當人朋友,人地
以前細個就已經比人話認真撚,真心膠,但我都係用我睇到既野去理解,本身就係一個隨逸而安唔太鍾意為埋堆去接受人地個種生活既人,可能細個學校比人蝦,無人幫我,變到咁
個社會太功利
你正確既成條街人唔想聽就要買耳塞遷就你架超跑,終極自私代言人
個陣先十尾歲,係對人好有信任架
點知發現佢地只係為光環為名利,借用左連登呢個平台,我以前係一個高登都唔上既人
你仲大鑊過自私,同你連登吹水都覺得尷尬
你又知成條街人唔想聽?得你自己唔想聽又覺得全部人都唔想聽?終極自我中心代言人
你不如用個腦諗吓
全世界有冇一個地方係有規管車輛引擎嘅聲音
如果冇嘅話
你諗吓到底係你戇鳩定係全世界戇鳩
不過好彩後面有個同學,佢接受左我,慢慢走出左個段唔開心既時候
如果個個都咁大愛
啲林寶拉利老麥蓮花
全部執晒啦
其實係有
但係人地部車出廠過到法定躁音
咁大間車廠唔係傻既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞