研究指將引擎聲改越大 反社會人格傾向越高

116 回覆
237 Like 10 Dislike
成日半夜2-3點睇佢地呼空油
正MK
大家揸車行D喉聲都正正常常
突然有架唔知FC2定林寶啦係隔離轟轟轟穿插
姐係日常大家行街都係冇聲/一般傾計聲量
有條友衝出黎係度大叫「我愛黎明!!!我愛黎明!!!」
同以前d mk仔踩單車裝個大喇叭播歌咁上下,就係引人注意
同以前d mk仔踩單車裝個大喇叭播歌咁上下,就係引人注意

同而家d 廢老踩單車裝個大喇叭播歌咁上下,就係引人注意

我見一架舉報一架
無成本捉你班反社會人格去驗車
啲Hypercar原廠都改得好大聲㗎 又算反社會呀?
有錢佬買林寶 拉利 麥拿倫 波子 個個都反社會人格
霧燈改黃綠色果班呢?
呢啲死白卡危害社會嘅因子
但事實上,他們可能具有「虐待狂」、「精神病」等傾向,且對於他人的感受漠不關心。有些人甚至會因為看到他人受驚嚇而感到高興,這顯示了一種「反社會人格」的傾向。

正常應該會覺得嘈
改返細聲
我無玩,但我近幾年開始明佢地心態,因為過左黃藍時期個段考驗人性既時候,但結果原來一切都係廢既,係呃人既,大部份出黎拎光環,呃人捐錢,勁多傻鳩出去比人拉左。

所以結論係呢個世界無一定要你做既野,如果人地一定要你做,好大機會係道德綁架,例如遊行集會。

睇完鋼琴戰琴更比我感受到呢樣野,人死左就係死左,你唔好對人抱有太高道德期待,社會講到尾都係錢,地位。
加拿大研究 好在唔係英國研究

響喉我覺得最大嘅原因應該係覺得咁樣好型
部分直頭係想引人注意
有啲人性格係咁樣

其實有其他種類
有啲人都係好鍾意整啲噪音出嚟引人注意
鬧極都係咁
反社會我唔知係唔係 不過黑人憎就一定係
好似死𡃁仔咁樣
同響喉撚有親密關係就一世玩完仆街
大把揸跑車嘅都靜過綿羊仔
你有無睇?佢都唔係鳩改響喉喎
你有乜嘢問題
你屋企樓下有MotoGP同F1周圍跑?
幾時炒車死?
真係有錢唔會鳩改響喉,剩係改粗條喉只會令架車低扭弱咗仲唔肯去
咁你一定未見過beetle改響喉加重炮
響喉撚早日炒車死
所以話你冇taste
attention seeking嘅loser
反社會人格
所以推廣電車其實幾好
你要搞清楚人地係高手專業比賽,你地業餘垃圾代步,同埋條唔係比你跑~祝你地炒車死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞