港男投訴立鮨壽司師傅態度差 cut晒所有三文魚套餐 網民:壽司店連三文魚都冇等執啦!

140 回覆
164 Like 16 Dislike
所以依家咪收到警告信囉
有笑容咁講聲唔好意思 今日無三文魚 餐牌未轉 成件事已經完左啦 po上網係因為後面閪哂口面同個態度姐
所以咪叫你依啲傻閪學下社交技巧
其實依啲野都唔使學架喇 正常少少既人都唔會咁樣應對
無撚野呀,換呢啲?咁你會唔會比個折黎先,起碼換吞拿魚啦
下,咁黑面同態度係個客講姐

不過我係認同對客係要返d禮貌。
咁你講哂啦話埋佢閪客神經質丫笨
壽司師傅對食材有堅持,最多唔做生意
轉舊其他壽司都唔識得自己渣主意, 廢到一個點
銅鑼灣一開無耐食過啦
對唔住係我柒係我無知老屈左你
講左唔受係一回事 唔講又一回事
咁真係片面之詞喎。

不過我反而覺得師傅係真係應該一早冇的野就嚮menu移走佢。唔係人地叫左,發覺冇先整走佢。
呢間垃圾仲有人食?
咁你不如話成件事係FF出黎?
我冇咁講過

但係大家都知投訴的野....“態度”基本上係萬能key
講明咩都得,仲要幫你諗埋後續,個師傅唔係識文。

作為食客,點知會唔會蛋壽司貴過三文魚壽司個來貨價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞