港男投訴立鮨壽司師傅態度差 cut晒所有三文魚套餐 網民:壽司店連三文魚都冇等執啦!

140 回覆
164 Like 16 Dislike
香港服務業班人唔覺得自己服務緊人,只會覺得老闆刻薄我,我隨時轉工點解要幫公司但問題係個客根本係黎食野唔係黎幫你加人工
可能可能,說話技巧咁差,就唔好學人做服務業啦
依間嘢啲刺身難食咗好多
唔知係咪換咗貨源
三文魚最大路都無,睇個員工又唔憂做,應該都係等執個款
點解會咁
三文魚一向好尊重日本人
呢間撚屌野 叫完野食 等足5個字先有野上
我以為客多做唔切
一路就見到入面啲人係度講笑玩
等左5個字我話未整唔要了
睇住個師傅同個侍應講而家做比佢
先想埋枱做野
我即刻話 唔好啊 我趕時間
你未整唔好郁啊
佢黑晒面話咁取消囉
戇鳩 以後唔食
食過佢尖沙咀
個場得10個位左右
全部大陸人 佢地食完坐喺到傾計
但要個岩岩食左20分鐘埋單
無再幫襯過 正垃圾
點解要幫人諗埋?
其實唔使既
係我自己投訴前人諗下係唔係真係要投訴
有時候係一時之氣
可能搞到人仕途受阻
香港飲食業係咪得返啲無文化既垃圾做
連登仔平時好撚支持咁樣返工做野㗎
心諗: 冇貨關我撚事咩 你chur我都冇用 唔好搞鳩我喇
估計師傅一定係正宗連登仔
你真係醒
我可以想像到啲閪師傅嘖嘖聲邊諗緊阻住佢傾計邊喺啲野食到加料
想問下荃灣立鮨係咪特別好食 條女荃灣呢間就食 其他就不了
on撚9 點解會想食最平最易生蟲嘅三文魚
on9仔
「仕途受阻」都係自己攞嚟,除非投訴人講大話老屈,如果唔係有咩問題?
我覺得如果打開門做生意,冇貨賣不如真係休息等有貨個陣再開門
有文化既人去做就唔係收呢個價啦
到時咪又係嘈
結論:香港人就係狗
食過兩次 第一次係幾好
隔咗年幾食多次屌佢老味又腥又臭
仲要加曬價唔抵食
仲要做埋舖頭個份 諗埋個師傅要點答
依家你serve我定我serve你呀 
佢話佢隻手唔掂得凍水 我係咪要落場整埋壽司?
你都on99
是的,樓面又好廚房又好永遠唔夠人,員工惡過老細,搞不撚掂

最近同D仲未執既行家傾開,開始請啞既OR 殘疾人士,起碼唔會屌客同聽聽話話同埋D客見殘疾人士慢少少都唔會投訴
呢位ching心水清,
屌你唔撚講轉咩壽司,點知你蛋都啱姐,正常都念你係想轉其他魚架啦
你睇下內文就知
係個師傅on9
我就唔信玉子 青瓜卷 呢啲可以貴過三文魚
幫間鋪諗埋 依家到底係邊個做生意
屌客唔係咁屌嫁

人地入到黎想食野 仲要係買左VIP
正正常常既點都要搵個辦法serve到佢
而唔係幾句唔得唔得耍鳩走人
警告信有撚用咩 屌你老母
你話炒左佢 調左佢去第二度都冇人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞