高CP值 日牌衣著討論區 (16) 日潮小小小圈子夏天圍爐準備開始

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我上次試都有時候係咁,隔日再整就冇問題了
係咪同一樣既step乜都冇改 第日就ok?
係我今日再試試

問多樣係咪去到最尾比錢呢個step已經代表個pay ac唔會被ban?
可以原價,最多蝕日本到港DHL費用
係呀,如果你本身用網頁版,或者可以試下佢個app。

係掛,我未試過被ban
呢啲真係唔會正價買
呢個情況我最後係熄VPN先得
所以近來都係冇開VPN就買
暫時仲得
等緊佢幾時又ban我個amazon acc就再開過
全程熄定比錢嗰下熄?
話說喺日本買到現貨,除咗背囊同腰包款,係咪得呢款tote bag?請問呢款tote bag係咪得兩隻size?

買到嘅現貨對個別男士嚟講係可以carry大啲嘅size,但實物未至於好細似女人袋。
就係之前係香港睇到好拿貴,去日本退埋稅平一截,親手去摸啲質地真係幾好係少鋪啲,去到東京真係要睇呢間
其實香港舖因為匯率低咗已經adjust down 咗果價 依家同日本舖分別無以前咁大 雖然都係貴過日本但方便 我兩邊都會買
大概幾多算?
岩岩返香港,之前preorder 個 HOLIDAY BAG 到左,試左上身唔係咁岩心水,有冇巴打有興趣,跟官網原價9折 放售
想知點唔啱? 太大?
唔岩我身型比例,小弟189,放到最盡感覺有啲怪,冇官網model 果隻feel, 唔放盡又卡住係度咁
高島涼本人係168 所以巴打咁高 揹上身嘅效果可能真係有分別
係,完全唔係果種感覺
而家差幾遠?20000yen既衫香港大概幾多?
web上左個袋
有意要Add TG 再傾

https://t.me/Foxc0000
尋日睇中graphpaper chef pants,可惜有啲貴放棄咗,原來United Tokyo 有啲褲價錢都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞