高CP值 日牌衣著討論區 (16) 日潮小小小圈子夏天圍爐準備開始

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
uniqlo oxford shirt
del仲有一件黑色骨頭棒球恤
其實除左條紅繩有咩分別?
用料係咪一樣咁厚
聖母花恤,魚網黑polo,仲有兩件tee,我仲等緊件餅乾背心
今日去咗HBX outlet …. 幾多嘢買 買咗8樣嘢
開心分享下想問下outlet係邊?
打算後日去 咁L快比人掃晒D野
太古坊

唔係全部日牌唔好介意 有過有興趣可以去睇吓 我overall 係做到24折

試買daytona park 跟足教學
去到最尾一步比錢佢彈error (用mastercard 唔知關唔關事?)
但又冇ban我個amazon pay ac
試左兩次都咁
求大神們解答點搞
City boy嘅話,今日買咗件Freshservice間條長袖,質料都ok挺身。不過提醒係MIC (16000yen)

另外,番到博多阪急,見到Graphpaper短袖shirt,用supima cotton,軟身,不過cutting 靚,著起個型都夠挺,MIJ,價錢自然貴啲(26000 yen)
https://graphpaper-tokyo.com/collections/mens/products/gm241-50003b?variant=45915109949653

希望啲資料幫到你
試下改埋日本名,求奇譯自己個名做日文
無啦,已經返左香港,買左啲united tokyo,第一次買呢個牌子真係唔錯全部mij
已經兩邊都改左日名 漢字嗰part都照填左中文
地址填法我跟返bns個format
Ching 多左個Holiday bag會唔會考慮放?
United Tokyo 我都成日買,成熟得嚟,有設計,又MIJ,又唔貴(喺日本買嘅話)
AcneStudios件Tee 我洗完一次就變形
博多阪急passport 有得拎guest card, 5%off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞