比爾蓋茨前妻 慈善家梅琳達蓋茨:每當男性為女性作決定 即代表社會正在倒退

137 回覆
16 Like 303 Dislike
女拳confirmed
冇佢輔助bg都未必有今日,付出咗點解唔可以拎翻自己嗰部分
人哋本身都係天才級,為咗bg 佢付出咗嘅又唔計
係法律要求咋,咪講到佢哋自己提出咁
女權出沒注意
侮辱女性就係連登流量密碼
女拳 vs LGOLEDTVBBQ+,who win?
話撚知你食咩
你只係負責比左條女果份既錢就冇你既事啦
如果佢唔係Bill Gates 老婆,佢乜都唔係。
即係唔買樓唔結婚算唔算...
唔幫手接港女D2灘
咁就叫侮辱女性?
印度果D叫咩
秒撚左
個社會有你呢啲人
不論係男人定女人定transgender 都係一種退步

亂鳩咁解讀 塞啲嘢落人哋個口度
仲以為自己好撚醒 駁到對面
梅琳達生於1964年,成績優異的她從小就是學霸。高中畢業後,梅琳達在杜克大學(Duke University)選修了自己熱愛的資訊工程學。在那個鮮有女性選擇這門學科的80年代,梅琳達順利用5年時間拿到了資訊工程學和經濟學雙學士,還成為班上唯一一名獲得MBA學位的女性。後來,她入職當時只是初創企業的微軟,後來一步一步成為該公司無可或缺的高層之一。

先唔講人哋唔係齋靠美色吊金龜 一開始自己已經有能力(呢樣已經贏99%兒登仔
就算人哋真係靠男人 靠嗰個都唔係佢屌鳩嗰個啦on9
你話啲明星 靠啲群體出名又屌返嗰個群體就話啫
個腦可唔可以轉一轉先留言
先唔講個標題係樓主自己改
冠咗夫姓 點解就代表佢冇咗老公就什麼都不是?
冠夫姓 只係代表個名改撚咗咋
用呢個point嚟講會唔會太撚低質
但佢入ms嗰陣 ms都係nothing嚟 start up嚟㗎咋
下次打仗預埋你
鬼佬離婚好撚common㗎喎
呢個年代 唔好話鬼佬啦 亞洲人都成日離婚
美國歐倩怡
佢80年代入職,94 年先嫁比老闆,win95 出MS已經爆紅
佢有出足糧呀
唔講以為佢入MS冇收人工添
佢入職start up,公司做得起,佢成為高層
呢part同男女冇關係,佢係勁

但佢繼續事業都唔會去到而家咁有錢,比較下其他MS早期員工,佢而家的身家最主要就係靠嫁比老闆
梅琳達的光芒一直都被掩蓋,即便她與比爾早在2021年離婚分道揚鑣,但「比爾蓋茨前妻」的標籤仍隨她左右。

Melinda French Gates

大大個Gates字叫人唔好標籤,西方啲閪女人可唔可以唔好咁癲
梅琳達的光芒一直都被掩蓋,即便她與比爾早在2021年離婚分道揚鑣,但「比爾蓋茨前妻」的標籤仍隨她左右。
佢既能力如果唔同比爾蓋茨結婚,遠遠唔足以令佢有今日既身家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞