GME / Deep Fucking Value (192) - MINI / INIM

963 回覆
1 Like 1 Dislike
係有d 野發生緊
豐乳肉來
一向都信papa等佢登記完再統一派股到時同cs鬥快搶股
DTCC: 呵呵
$18 見
依家估有幾種玩法
1> ON99 就咁offer common stock dilute
2> 派Warrant 供 common stock
3> common stock 轉preferred stock

但係如果唔set 死個供股/轉股價
Ken 子全部交易係dark pool 度做, 咁點SS?

利申: 9up, 唔撚明自己講乜
Ken子想幾錢就幾錢, 個場佢話事
抱緊爸爸大撚頭,唔會有蝕底。
依家係
1. ~200M cash 唔見左
2. 手上仲有1B
3.你要咁多錢黎做咩鬼?
4. MAY 24 CAT final test and error report fix
5. CAT 月尾正式上線

7. 在座各位可以 file 定 Ch. 11
各位6月一齊月球見
5月月球 6月喺火星
類似港股個種優先股同普通股咁 呢次話登記股票再賣好似話有得track 無得借上借
講經咩,咪又係跌
1> 少左200m 我有諗過會唔會佢d US Bond 跌左價
2> 三年1B 無洗過, 買乜要咁多錢, BBBY 過晒氣, 又差人咁撚多錢, 買黎做乜撚
3> 唔通想買埋間Game 公司, 自己整WEB3 Game?
4> CAT 乜已經唔撚信呢D, SEC fine is just business cost
5> 之前d乜鬼SEC regulation 夠話會爆SS, 咪又係無撚用
聽聞係Robbing hood d 假夜巿
即係全部都係internalized\
德國巿, 兩個鐘得廿萬VOL (雖然都好撚多)
有條友話21年唔禁賣最少1千美一股 黑池都比人2千5蚊股攞黎還
個二千五係ken 子賺, 唔係你賺
禾想賣比ken仔
唔好聽聞喇,畀個日子黎
5月24 5月28 5月31
可能家下搶緊股Strong hold 既就係KEN 子
2027年升空
開市前已經見紅,我都係出返去做野,有事再燒香通知我。
次次刀系夜盤升,盤前盤中插
牙婆刀色挽😏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞