2023-24 NBA季後賽討論區 (38)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有隻狼仔係到 下季可以去狼
有人提過thinking basketball,星號,追追熊(可惜唔出片)順帶一提,真係唔名靠模仿追追熊而爆起既gm,係冇咩好學到,主觀籃球引戰怪。

再講bballbreakdown,awful coaching(要頂得住佢既風格),以及一定有人唔同意既庫奇籃球

可以望番佢地點講min vs den series
當年cartet 反晒面先去到網隊在情在理最大機會掛係佢地 我本來估係冇一隊會掛
速龍應該會掛259 你放心
留力比下家
我都以為Carter and tmac 冇人掛
最後可能得tmac 冇人掛

Leonard打一年但幫到佢拎冠軍,好難講咁
tmac 火箭應該有機會但點多年都有聲氣應該都係gg
火箭唔掛啦
Harden仲有代表性過佢拎埋mvp又打入西決

CP3 都唔知邊隊會掛
魔術呢
兩個一陣 + 得分王
awful coaching 當娛樂片吧
大飛啦 Lob city wor
燒鵝啦 58分wor
吹到GOAT 笑死
Oneal入過finial仲掛下
麥一輪就
佢入到名人堂都算意外
係都掛猴 猴係隊史最好嘅球星
自己做完手術先同球隊講
第一個fmvp一定掛啦
冇佢的話當年應該過唔到76人
boston應該都掛,話哂都有1 ring
對球會嚟講唔係啲咩大成就啦
艇唔會唔掛啦
CP3同Boston / ring有咩關係
溜馬有無得打G7
lets go knicks
awful coaching 做咩都可以話人地錯
low man協防又話吉左三分(人地都唔係elite shooter)
唔協防又話放人地free layup

在上面指住下面鬧人其實好易
日日返工都見到
咁點解仲要睇佢
Some teams have indicated they would prefer pursuing Darius Garland over Trae Young, per
@JakeLFischer
ESPN Sources: Boston Celtics center Kristaps Porzingis expected to remain sidelined for the start of the Eastern Conference Finals on Tuesday and Thursday, but there is optimism for a return in the looming series.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞