2023-24 NBA季後賽討論區 (38)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
留力下年
係你覺得姐
根本就係得以兩年係季前已經比人睇好
入Final 果季上半季有邊個會覺得塞會做大事呀
反而果年熱火東區第一輸比塞又唔見你講下
騎重建完咪又係咁
下年米曹走埋又可以再抽波
mind the game 幾好睇 多左係球員角度睇點做decision
如果嫌長同悶 其實星號有做翻譯同解說 簡短啲
你講緊咩
你話決賽騎對狼唔係講緊今年?
轉頭又話瘤呢個打法過唔到一年
譚仔era 塞7年入5次東決, 咁都要重建全nba 9成隊要重建. 不過如果今年都champ 唔到真係要諗下仲係咪繼續玩雙J.
米嘈唔續點唔比佢走呀, 美國無左奴隸制好耐啦
AG都廢?
佢灰狼球迷姐
10年前已經j緊love
唔似得啲一日迷
塞都重組慣 以7年基本上除左JT JB Horford
季季都交易完d人好多時都受傷
佢哋3個基本上就係保住塞個基本盤
咪就係米嘈留唔留騎重來唔係騎話事
人講佢又講執口水尾姐
佢地撚知咩
完約,想走咪走,走咪叫經理人同球隊傾邊隊有興趣比offer
有offer又想join咪簽約打得
無球隊比offer咪離開nba

有RFA另計
你講得夾Irving 入東決就知你冇睇開波
譚第一年入東決Irving 同 Hayward 都冇打
第二年就係有佢兩個反而入唔到東決呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞