2023-24 NBA季後賽討論區 (38)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
季前odd
1718 東岸第一係騎
1920 塞排10 東岸數字人, 鹿高過塞.
2021 東岸鹿,網高過塞
2122 塞排13 東岸網,鹿,數字人, 熱水高過塞.
2223 同2324 就真大熱啦

比你睇埋2022 開季前個odds 邊到年年都大熱呀
可能依家連佢本人走定唔走都未決定
你就係度要人比答案都幾好笑

你角度就話送走garland
係騎角度可能係保garland 先簽後教米曹
但始終母隊續約 份人工可以大啲 有佢嘅優勢
咁睇除咗76 之外 都冇一隊啱佢去
冇理由去活塞 雀掛
你都搞笑
無走就要屌人

你係咪個啲街場炒一球就屌尻人啲癲佬
米嘈仲有一年約加一年player opt. 佢唔提前續騎就會揾trade, 你睇cap space 把撚
咁你覺得18-19果季係兩個二三年級生問題
定果兩個All star 問題呀
Tatum 得果季 同埋JB受傷先入唔到東決
感覺Viu今年可能唔播足finals
作為撐熱既人黎講
今年都完全想像唔到熱火可以贏到塞
有JB既熱火極其量可以贏到塞以外既所有東岸隊
但一定贏唔到塞4場
你之前唔係咁講
不嬲咁講
講左熱今年可贏鹿 但打塞必輸
我睇開早安馬古同籃球人物,講下球員故事

溜馬加油
睇開GM 當娛樂快訊幾好
呢個先係最重要個point 佢點打正常到最尾個round兩隊最勁嗰個球星差距都太大

次次都係贏人腳輸呢個位
其實籃球就點都要睇下美國channel我覺得
當學下英文都好

時不時碌到中文台會發現有d channel嘅narrative 完全唔同,對籃球嘅認知好似過曬時咁樣,都睇唔出兩隊打緊d咩/宜家NBA向緊咩方向行

宜家好多美國佬打過大學入唔到nba開youtube 講波起碼run過同類play,同過嗰d職業level嘅人打波,或者有connection off-season會幫人練波,對NBA認知即刻貼同pro好多

同埋d NBA球員自己都會出嚟講波,籃球美國獨獨獨獨大,聽美國佬肯定點都好過籃球小國嘅唔知咩人上網9 up先
2:30? 仲要星期一
Exactly
依加勁多中文yt8
如果上面提到澤北SG個d其實係食緊唔知第幾手料
留意下就發現根本絕大多數都係睇hupu風向跟佢地口手尾
johnny's talk條撚樣就連salary cap都唔識睇
每條片9up講廢物講夠10分鐘呃view錢
我驚訝係幾年前睇johnny's talk會比人笑
依加竟然咁多人睇緊
所以唔怪得會出現笑鳩gobert垃圾、咁多一場論
2:30起身可以睇全場 game 7起身都要啦
啱啱睇johnnys talk直接開個box score table出嚟講
其實可以睇下d cap 左podcast 或者球員YouTube 既片睇下
當然英文勁可以直接聽佢地
早2個post 仲講緊屈唔到底既做唔到superstar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞