《刺客教條:暗影者》黑人武士當主角 預告片負評達 21 萬

394 回覆
208 Like 7 Dislike
其實彌助係歷史上真係有呢個人
有咩問題
劍星/金亨泰俾人屌到屎忽窿都無肉,
你啱你啱
最狗係真係有呢個黑人,但根本唔係武士,你話黑鬼係忍者都合理啲冇人知佢身份,而家你唔滿意黑人可以做武士就係歧視,左膠成日屌白人「挪用」黑人文化,佢哋而家直程強姦日本文化,強逼人哋接受左膠價值觀
彌助戰敗投降,被光秀手下的武士逮捕。 光秀認為,黑人不過是動物,不明事理,更何況其並非日本人,不必處死,故而饒其活命,將其釋放並送往京都的南蠻寺安置。

唔知隻game有無呢一幕呢
咁你就躝啦
差d講左d唔應該講既野出黎
日本係戰敗國, 當初無軍隊, 係美國佔領區,
後來簽咩安保條約, 韓戰又打完, 美軍先陸續收隊,
要再之後自衛隊成立, 但美日又做咗盟友, 咪繼續駐軍,

如果因為駐軍所以遊戲抵佢地用黑鬼,
你覺得完全唔係歧視亞裔, 我只可以講, 你真係犯賤
武士又黑人
茱麗葉又黑人
白雪公主又西黑人

幾時有三國演義黑人版
黑武士
你覺得完全唔係歧視亞裔, 我只可以講, 你真係犯賤

噏乜鳩中國人連中文都唔識,食屎啦你
你有無玩過個系列? 本身用原型人物就已經係問題,
更何況日本戰國時代職業眾多, 主流有武士(侍), 忍者, 神職, 僧侶,
你覺得外來既黑奴, 有咩資格去接觸哩啲職業同受訓?
只可在黑夜行動
唔帶任何武器仲有條鞭用
淨係你呢個留言已經比榮譽白人連登仔負評

唔洗理班閹人連登仔,以為自己抱鬼佬大腳就可以脫亞入歐
唔理主角係咪黑人
剩係睇trailer都已經好唔吸引
出左等多排等佢特價先入手試
ok 啦出到嚟咪又係叫好叫座得少少傻鳩係度叫春
班友真係自卑到極點
屌個班撚有買/玩過隻game咩
大把人有買屌
左膠:反啦!反啦!居然帶住有色眼鏡睇黑人?你哋班機迷作反啦!
佢唔係武士啦,歪曲歷史為成就左膠
佢曬黑左啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞