《刺客教條:暗影者》黑人武士當主角 預告片負評達 21 萬

394 回覆
208 Like 7 Dislike
左癌最大打手

blackrock
occupy wall street 之後係咁推LGBT 阿黑人白人嗰啲等大家民鬥民,睇唔到後面堆搞屎棍
刺客教條: 力架 編劇曝光 被發現係Sweet Baby Inc. follower
https://lih.kg/3698968
“transhumanism"

larry fink 喺WEF講個啲嘢完全係而家做緊嘅嘢
所以我唔知呢套野點搞
又要拎人地文化背景黎做,又要唔跟人地歷史
搵個二打六黎做主角就係因為佢係黑人
係人都知中世紀黑人係黑奴黎架啦
咁撚多忍者唔撚用,係都要用個黑奴,係做乜鳩
我就算唔玩呢個系列都覺得成件事弱智到一個極致
跟住steam 個sweet baby list ,希望少d 中伏
本身忍者就係咁
魔關羽
呂布搵黑人做
屌你老母
其實我一直都唔明東亞人又冇欠到黑人,本身又唔多見又冇歧視開佢地,做乜鳩擺個人類債主款對住東亞人
彌座係僕人,家臣有封地兼子孫有繼承權。
佢唔換返日本人我會罷買。
黑撚就有條 其他乜撚都冇呀
黑人都未夠政治正確
LGBT變性黑人就差唔多
應該想正常咁係大門行入屋都難
我直頭會盡量勸周圍啲人都唔好買,明目張膽咁歧視東亞人尤其是係男人,咁撚樣答咁撚樣都收得貨買得有日人地清清倉倉咁叫你都咪撚冤
黑人黑夜捉烏鴉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞