《刺客教條:暗影者》黑人武士當主角 預告片負評達 21 萬

394 回覆
208 Like 7 Dislike
The ESG must flow
戰國咁撚多忍者
係都要簡個黑人仲要屈人做武士
光秀要被cancel了
歐美白人唔放亞洲人在眼內
香港人之間都因為勁多界線而互屌, 黃藍 、世代之差、 果粉an粉 政府同非政府工 …..
男人從古到今都係越高大越有優勢

以前就要打仗打獵
依家要求偶靠身高身形
左癌天堂
好似有陰謀論話左癌文化嘅推廣係猶太人嘅陰謀
唔計膚色
剩係身高都冇可能匿埋到
日本戰國時代啲人好矮
黑船未開冇乜外國人
突然有個黑人仲要高大
點樣隱匿自身存在感
史實黎講忍者唔係只係搞情報而極少情況下先會戰鬥咩
重要女忍者, 睇黎想玩死刺客呢個ip
咁又真係唔知

但對任何政府黎講

人民團結唔同+亙相仇恨都係佢地樂見
黑夜中著黑衫黑褲黑頭巾, 蒙臉唔會睇到白牙齒, 黑人本身就係自帶保護色
負評俾隻臭閪鬼婆
黑船嗰陣黑人只係一堆屎,一堆俾人賣豬仔既垃圾
何謂史實
著黑衫包晒全身矮細敏捷嘅日本人咪仲好用,貪佢少少保護色都多鳩餘
唔係陰謀論 直頭係事實嚟

所以先嗌啲人以巴衝突唔駛take side

一開始以人畀人屠係慘 但某程度上佢地有份捉蟲入自己屎窟 但亦唔代表回教同啲巴人係善男順女
驚麻邊度嚟本事做低佢個價, 頂多係投資者預判隻驚會賣唔去/胎死腹中,
但UBI家大業大, 一年既營收又唔會剩係睇你一隻驚,
你到價啲人就自然會入返市, 短期波動無乜好擔心
其實係blackrock同vanguard的陰謀,整個ESG同DEI系統嚟推廣政治正確,愈woke就愈高分,高分就拎到多啲融資、借貸,等啲公司為咗錢不得不屈服喺sjw之下,間間公司都要插入個類似sweet baby Inc咁嘅政確顧問嚟審查創作內容,最後造就今時今日到處都係黑人女人lgbt+的局面
至於幕後黑手係猶太人定民主黨就未知
但佢地成日以為自己係唯一金主
又唔知一講到左仔就會同某兩國臭味相投
結果開始玩出火玩到而家班左仔都走去反猶
果班弱智縮撚晒啦

但係ubi 依家真係得番呢隻
rainbox 都開始沒落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞