被盧覓雪開名笑濃妝 Anson Lo疑連環出限動反擊

428 回覆
57 Like 238 Dislike
好矛盾
咁介意人地話濃妝,咁佢平時又咁濃妝,比人睇個濃妝印象

做所有野都矛盾,唔介意又出咁多post, gay 又要扮直
條友真嘔心
收皮啦垃圾
我想講anson lo已經畀神徒洗咗腦
又或者佢本身就係咁心機重

以前我都ok佢
但自從機場事件
明明未了解內情但竟然明撐返打尖又老屈糖打人嘅毒徒
仲要勁八婆口吻咁話神徒好委屈
為咗支持佢而受傷好唔值乜乜柒柒⋯⋯
我真係屌你老尾咩
真係受傷毒徒仲唔即刻報警驗傷拉9姜糖咩

姜濤都識得語重心長開live講100個人有100種說法
唔會即刻盲撐邊個
明明姜濤係弟弟 點解仲咁識諗 成熟過你呢個哥哥

今次呢單
首先雪雪都唔係姜糖 因為佢撐泥鯭
班毒徒又第一時間屈人係糖
教主幾時先識教fans
定你本身就係八婆心機女
唔怪得
IG用咁多英文,
係咪笑鳩姜B唔識英文先!?
俾人講中咗老羞成怒
我想講anson lo已經畀神徒洗咗腦
又或者佢本身就係咁心機重

以前我都ok佢
但自從機場事件
明明未了解內情但竟然明撐返打尖又老屈糖打人嘅毒徒
仲要勁八婆口吻咁話神徒好委屈
為咗支持佢而受傷好唔值乜乜柒柒⋯⋯
我真係屌你老尾咩
真係受傷毒徒仲唔即刻報警驗傷拉9姜糖咩

姜濤都識得語重心長開live講100個人有100種說法
唔會即刻盲撐邊個
明明姜濤係弟弟 點解仲咁識諗 成熟過你呢個哥哥

今次呢單
首先雪雪都唔係姜糖 因為佢撐泥鯭
班毒徒又第一時間屈人係糖
教主幾時先識教fans
定你本身就係八婆心機女
我睇咗啲乜撚嘢英文
重學小學grammar 啦Gay lo
整容狗 用你個毒撚樣真面目見人啦
可以串埋姜逼唔識英文
呢堆story仲有其他意思
話說呢排其他鏡粉都串佢係外太空卡男歌手
佢就講會同神徒手拖手一齊走
以後會超越其他人 畀背脊你哋睇 你哋唔會追到佢哋
真係心機女八婆嚟
圖四
係咪得我一個覺得佢講到1999?
可能我唔清楚成件事的始未
佢啲比喻我完全get唔到
1. Who’s “we”?? Who you referring to???
2. Walk it out?? You mean work it out??
3. Live our best liVes
4. Can’t relate Up乜春?
5. Get more sleep. 個some字係多舊魚

圖五
1. Cynics tend to criticize people they hate without proper reasons. Already個字又係舊魚
2. …to pay attention…let alone criticizing
3. At the end of the world????????
AFTER ALL, it’s just make-up

其實用Chat GPT proof-read左先po真係咁難咩?
我鳩估點解出英文post
佢真係當自己多左好多鬼妹fans
Show 比班鬼妹知,自己點對付負評
無腦鬼妹最buy 呢類post

但現實真係多左fans咩?
佢鑊鑊都係咁
上次出story定post引fans去機場已經睇得出條友極有機心正宗八婆格
Karen 我撐你
識得用their
全部12個,真係得佢咁做
Gay 佬化濃妝好合理🤭
其實話姜肥 定anson lo濃妝都係事實姐
不過一個大方認 一個小氣嬲
自卑?可以攞返啲優越感掛
佢chill club投票數唔係少咗20,000個咩?
唔化濃妝 個樣見得人咩?
咁Anal嗰樣真係好膠
陰陽屎忽鬼就係咁撚麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞