被盧覓雪開名笑濃妝 Anson Lo疑連環出限動反擊

428 回覆
57 Like 238 Dislike
死基佬煩撚過個女人
笑吓佢濃妝開咁撚多個po
屌你照鏡都知自己濃妝啦
邊有人詆毁你
計我話呢兩隻都係小學雞啲Fans都係,根本兩邊都出名冇品,完全唔使比較

姜濤唔係叻,又成日衝出嚟柒表達自己啲個人感受,又要唔聽花姐講自把自為,之後係咁出歌講自己,成日扮晒唔在意Hater,之後俾人話幾句就唔開心,然後又Loop抑鬱

Anson Lo就玩到反Ian隻艇,但係Edan同佢玩嗰陣又發脾氣,平日又係扮唔在意Hater,之後又扮晒嘢講乜野委屈咗神徒,林海峰講句馮素波都黑晒面,最鍾意就打卡引Fans私追
今次班神徒收條肥婆皮係好事
不嬲唔LIKE佢
又要鳩噏自己只專注自己,但人地講句事實又話人話佢
主主post所謂素顏相, 張張都有晒眼線。成班神婆就瘋狂吹奏佢天生麗質
邊個人種生出黎就有眼線 可能主主天生異稟

班神徒本身都唔正常
嗰啲單單打打嘅八婆語氣, 遮咗名點估到係個男人老狗仲要做所謂明星嘅人寫, 咪撚咁小氣喇
story嗰幾句係用嚟實踐, 唔係用嚟po story得把口㗎
同之前姜濤公然起人底等啲fans欺凌人一樣
兩個無料嘅人比人捧得太高就大牌
(AL叫做跳舞叻 但個樣未至於係明星)
唔好講出嚟啦,你講咗出嚟兒燈仔就會hang機㗎啦
恐同撚唔鬧得?
肥婆上次電台撐自己老友間黑店餐廳仲未知死
吓!唔係眾所周知咩?不過講真話又會俾人話我姜糖

平日仲特登打卡引人私追,佢啲兄弟都忍唔住話過佢,佢不嬲好有機心
機心女
終於知點解徒嬸咁鍾意單打,原來飯隨嘔像
屌,你個名
anal lo何太何伯上身
話自己唔嬲 實質勁介意
咁夾嘅?咁姜盧兩個咪天生一對?
糖嬸神婆最唔期待嘅畫面
Anal 依家幾多歲
佢依家個樣唔執唔得
執多幾次 執到好為止
濃妝其實冇問題
問題係濃得7

講真佢兩個好夾
死基佬咁撚麻煩,講句野出幾個story女人咁
ANAL 今次講得好岩
日日都咁多人笑佢
唯獨呢一樣嘢佢要出咁多個story反擊
證明喬妝係佢弱點囉
基佬好多都鍾意講英文溝abc cbc 坡仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞