「新舞台劇 羅密歐與黑人朱麗葉」 驚天地 泣鬼神既宣傳照

287 回覆
1197 Like 58 Dislike
荷蘭弟明白辛苦錢,唔易搵㗎。
班左膠好撚仆街
次次搵黑人都搵個勁樣衰引人屌
明明大把黑人靚
根本就係想引人屌跟住出嚟屌人拎道德光環
又唔見白人會搵個勁樣衰扮公主
條女嗰jawline勁到
極左會define咗黑人係弱勢一方
跟住就會話只有強勢一方做先會有cultural appropriation 而弱勢做就冇問題
屌你老味殘障侏儒都夠膽演 Richard III
左膠落地獄啦

美女由黑人肥妹演喎
我只係睇到foden對沙哥
米癲拉師兄,個力架點睇都係野獸啦
幾時都話搵黑人演員冇問題

但你起碼搵個樣靚身材正啦
將黑人同肥醜掛鈎,算唔算歧視黑人?
Zendeya正好撚多喎
冇睇過Dune?
黑好個下巴可以擋幾多拳?
點解仆街會反侏儒?

幫大家慳時間
個黑妹第一張眼神好似想殺人咁
唔好郁d就賴落種族度 黑人都有唔係咁既形狀既

如果你覺得黑人個個都係咁…
應該擔心既係
下一代會有個種「點解咁先叫靚/點解咁係唔靚」既想法
仲衰過唔知咩叫靚
佢地不嬲係權貴角色選角方面都係玩反串
問題朱麗葉性質唔應該係咁
右:今晚仲唔融咗你
仲係一男一女 性別定型 垃圾
師兄你比莎士比亞更加了解莎士比亞戲劇

Likely the first ever performance of Romeo and Juliet took place at the Theatre in London in 1597; the star-crossed lovers then were played by Richard Burbage (Romeo) and Robert Goffe (Juliet), distinguished members of Shakespeare’s company the Lord Chamberlain’s Men. At the time, women were forbidden from public performance; female roles were enacted by effeminate pre-adolescent men whose voices had not yet broken.
面型勁柒
我唔信有人為咗條咁嘅女背叛成個家族囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞