「新舞台劇 羅密歐與黑人朱麗葉」 驚天地 泣鬼神既宣傳照

287 回覆
1197 Like 58 Dislike
左膠的舞台劇可以黃種人做羅密歐,黑人做茱麗葉,算把啦
why not
想想下,其實耶穌都可以是黑人或者阿拉伯人啦,why not

真.進步主義
羅密歐同茱麗葉屋企係世仇嚟㗎嘛,可能呢幕扮緊唔gur,做緊戲俾屋企人睇呢?
兜到嘅兜到嘅
同情個黑人 ???? 人要有自知之明, 佢唔想做朱麗葉無人可以局到佢. E 類人噁心全世界就真 個男主就真係慘, 硬食屎無得出聲
着件印地安人衫就話culture appropriation,
夾硬屈個黑人係Juliet就叫color blind casting,龍門任你搬wo
當人成世冇照過鏡咩
咁嘅尊容揀得做幕前重要去 cast 女主
外界有咩反應點會估唔到

9成9係眾人皆醉 犧牲自己 教化世人個種 SJW 心態
有咩問題幾符合四大悲劇
宜家個世界係將幼稚園/小學/中學搬出去個社會度呀嘛
咪人人有獎,人人有機會囉
佢咁嘅樣都有勇氣去casting,已經知佢自信心幾強啦,你洗同佢擔心
幾有睇頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞