「新舞台劇 羅密歐與黑人朱麗葉」 驚天地 泣鬼神既宣傳照

287 回覆
1197 Like 58 Dislike
And my daddy said stay away from Juliet

終於明白daddy苦心
昔日歐美不再
但係舞台劇應該唔關種族膚色事,有黑人都冇乜問題,依家又唔係拍戲
可能你地搞錯左 , 長髮黑人係 Romeo , 短髮白人先係 Juliet

羅密歐對朱麗葉
點會 靚咁多
就算直接揾Zendeya做茱麗葉都無咁突兀
明明黑人都有靚嘅,係都要樣衰衰嘅嚟做
根本咁先係岐視黑人
有啲擔心下一代唔知乜嘢叫做靚
聽講舞台劇一向都未必跟人種做?
最多話佢樣衰冇人入場姐
但件事本身未必有問題
賣飛個陣淨係知有tom holland
位又少, 一開賣就爆哂
之後先announce 邊個係女角
好撚仆街
幾時揾個黑人做snow white
擸眼喺X睇咗幾日 冇跟開 以為就係有人用打拳face off嚟惡搞
ape together strong
法國一早有啦,仲要更加激添

美女與野獸新劇將由跨性別胖黑女飾演
https://lih.kg/3049581
美女與野獸新劇將由跨性別胖黑女飾演

在馬里蘭州劇院製作的迪士尼《美女與野獸》中,新版的貝兒簡直刷新下限。
這個在馬里蘭州奧爾尼劇院中心上演的迪士尼《美女與野獸》舞台劇中,貝兒由Jade Jones飾演,她是跨性別者,身材魁梧的黑人女性。這明顯的角色白轉黑兼毀容引起了巨大的轟動。

導演 Marcia Milgrom Dodge表示:「這個美女與野獸展示如何以不同的體型和種族反映現實生活,我想重新塑造迪士尼公主的品牌」
唔係贊成打仗,但可能真係要經過三戰洗一洗禮,啲人先唔會咁得閒諗啲無里頭鳩嘢
唔係想歧視黑人
但尊重下歷史好唔好
話就話係故仔啫
但係故仔入面既時代背景
邊度走個有地位既黑人家族出來
公平咩, 條女同個小白臉happy
gg仔就要同件非洲猿人嘴嘴
真係考演技
有咩問題?我覺得好切合個角色喎
不過想睇下邊個演員做美女個角色
last of us 3?
搵黑人都算,係都搵個靚啲啦屌喇星
因為如果係黑男對白女嘅話,根據個故事會畀人話係歧視.
更重要嘅係
點解男主角係男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞