[Welocme JJ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(556)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
菜要超越我地了
唉屌你 比波菜人超一冠
班球員都會係最辛苦最pure basketball 既playoff
你條7頭就話含鳩量最低
一定唔撚低啦 事前勞資有共識打Bubble 冇分主客場反而對湖不利 要judge呢個冠軍嘅都係傻鳩
不嬲騎開
玻璃佬嚟姐 早啲搵人撞撚斷佢腳就有得贏啦
塞爾特人奪冠我哋又有湖人孩子攞戒指
今年一定會有Kobe迷拎冠
This is for you
小馬除咗艾榮同當值其他人raw到
個隻呢到J到飛起嘅lively俾荷福人頂死咗 嚇到row in都唔識 有球籃底當值諗住佢roll in傳俾佢波到先有反應仲要俾人頂住條路石咗拎波拎到勁尷尬 我睇到笑撚咗
三十年湖老屎忽話有占士係度所有野都係廢
個冠軍都唔應該計
你試下俾蛹同艇拎
J到3020
當年吹撚到熱火殺到final幾神幾勁
一完左湖champ就成年季後賽都冇含鳩量
打個班就話係最難打最辛苦
隔mon睇個班就話最輕鬆冇含鳩量
Welcome Dan Hurley
LeBron James Encouraged Lakers To Hire Head Coach With Long-Term Beyond Him In Mind

出哂聲唔洗理佢點睇 >>應該講緊紅撚
Kingo: 唔係身有屎洗撚出嚟講?依家唔請佢既人又出嚟攞尾彩扮撚晒野(source from content farm)
https://x.com/AnthonyIrwinLA/status/1799194557277429989
唔知堅定流
湖人想比100M/8Y dan hurley
大媽哪兒來的錢
仲要比埋咸狗淨低三年錢
跟住又冇錢交奢侈稅唔補強了
大媽最鐘意賭big name 面子行先之後再諗點慳錢
又要做職業再培訓中心
邊有可能老女人貢度縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞