[Welocme JJ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(556)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
成個NBA有邊隊有狼咁嘅防守資源啦
湖人好似等緊interview 金 和狼 的助教做主教練
東岸有一隊
J allen 同咪嘈值唔值得湖all in?
依家好似AD話事應該係雞塊助教了參考佢教到肥雞咁勁
話說Ta大哥1月18比人拉
判5個月 扣埋行為良好係咪應該放左監
人都去咗 唔好binC了
如果溜拎到冠軍嘅話
湖個飛機杯係唔係含鳩量大sing
Ta大哥係到留左好多腳毛 永遠懷疑
All in?
係咪掉埋AD落去
依兩隻如果冇傷 我諗換完返黎其實係trade 得返出去
會有trade value
要咪嘈夠啦再中產搶大v個陣就完美
Murray從一出道就是屁上天,受大傷上季復出後稍有謙遜之姿,而且很勵志,結果立刻拿到冠軍,感覺就又飄了起來,打回原狀,所以就算實力再好,也始終進不了明星賽,算是人品跟不上球技的代表之一

講得幾中
Donovan Mitchell has emerged as the leading trade target for the Lakers in recent weeks, replacing Trae Young as No. 1 on their desired list. There may be a hitch in their plans to get Mitchell, as a report from Sam Amico states that Cavaliers owner Dan Gilbert will personally make sure Mitchell doesn't end up in LA.

https://fadeawayworld.net/dan-gilbert-never-trade-donovan-mitchell-lakers
做咩咁大仇口
之前唔係同廢老friend 番咩?
有冇機會整隻Tyus Jones過嚟
所以1號位防守位幾撚緊要,自己隊d命中率幾差都好,1號死守人地大腦,playoff就上到位

下季諗下點開口同羅狗say goodbye,再入隻內線,同塊狼死過
放羅狗=賭gabe打得返舊年playoff咁
FOJ唔會打得返咁長時間主控(假設佢留硬) V狗應該都練唔成
除非我地JHS大哥offseason係FOJ既指導之下可以極速成長到正選級PG
foj當gobear/mpj咁玩就得,賭gabe健康,v有好價就賣🙂‍↔️
佢球員選項 根本冇得我哋主動揀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞