何伯仔女被何太批謀住家產:我可以返大陸擺地攤煎牛扒!

118 回覆
63 Like 11 Dislike
新何太 希望你睇到我留言
咪話唔教精你
你而家當咗個兩隻金鈪 勞力士同隻2卡鑽石戒指再去銀行借盡
開返間餐廳 唔好放棄夢想
綜援戶被社會批寄生蟲: 我可以出嚟工作!
見到傻仔踩KK園騙案,唔通阻止佢咩
當初入KK園嘅人,多數都係咁諗
事實就係所有人謀住果450萬
個女人拎左100萬仲唔知足,抵俾人鬧
我都想有舊試金石
你講得啱, 仲要last加隻太陽蛋喺面
所以先要有法律
你將啲錢放落單簽聯名戶口就要承受個後果,對方可以隨時攞走啲錢
呢個先係你嘅個人選擇
實有。

不過正常都唔會去到咁。
咁變左你駛曬d錢,其實子女都好大機會受返。

因為以前我阿公都係咁,亦有長期病,我老母照顧佢都好辛苦,同埋都係開支來。
但如果一向都唔親 各有各生活 個老豆冇計劃退休理財臨老搣曬積蓄等死 仔女唔幫算唔算道理 幫先係人情
咁但係始終都係自己父母如果唔係有咩深仇大恨,唔通真係唔理佢咩....

唉,同埋另一樣嘢係依家何伯係真係覺得自己搵咗真愛呀嘛。佢唔係話我知道佢係騙子,我願意畀佢呃曬啲錢嘛
返大陸擺地攤
係就快啲
想睇你敗走
返去創業喇
唔創業,點同你講蝕晒,呃晒你D錢…
見到成班on9, 一口咬定話呃錢就好笑,人地d 錢鐘意點用局外人咁多野講
仲有d on9話要證明d 錢點搵返黎見到呢班on9當正自己係法官就想笑
淨係識負皮
乜柒都講唔出,谷住谷住
條廢老話自己努力搵嘅錢,先唔計幾多比例,只係計原配人壽嘅賠償,就已經推反廢老話佢努力賺嘅論述,已經係不誠實證人,除非佢努力令原配死

就算100%係條廢老賺,但係聯名戶口單簽仔女有權攞錢,已經等如過咗數比仔女

廢老係想依家係反悔以前嘅承諾,以前就比仔女,依家識咗新女就想比新女,聽日又有新嘅又告話現任呃佢錢又要攞返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞