ONE OK ROCK 討論區(8.1) World Arena Tour + 新專製作中

424 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下pf要每年買本野續,定係買完本野註冊左之後可以每年直接比錢續
上次本身都係開中環
所以我真係想佢哋可以開啟德
佢哋係屬於stadium
我都想
但就算計埋天龍人都好似唔太夠人
我都知唔夠
所以我一直向身邊嘅人推廣
等到佢哋可以紅到上啟德嘅一日
痴撚線 有karasu....
台灣除咗音響好之外
Staff既安排同台灣觀眾既熱情完全唔掂
係會場個d明就明
mighty long fall個種合拍度同爽
係日場先做到
我個區都無咩人headbang咁
但唔知點解睇人偷拍好似好多人一齊咁
係下面係完全無日場個種全場人一齊fing 嘅feel
我攞日場偷拍條片做比較
欠落一齊拍手,台灣聽都聽唔到
(快d一齊舉報條片)

https://youtu.be/7x81oEl5maw?si=gqBV7gUXVZigueJy
想帶都帶唔起
Wherever you are 啲手機燈2倍速咁 CLS
我心諗咁快做乜9
take want you want又做唔到日場咁全場靜哂
カラス根本大部分冇人識咁濟
我指台灣個班
宇多田光都話香港場驚喜過台灣場
下年香港中環海濱,台灣學下香港啦
encore拍乜撚野手
take what you want仲衰過上次香港場,尖叫
係唔係都開手機燈,真係
encore咪係囉
wo wo wo wo wo wo都唔叫
mighty long fall又係,fing完頭,
附近冇人wo wo wo wo wo wo咁濟
18年香港場玩得仲high過佢
18年之後 香港場group起咗班人
成班一齊帶,基本上亞巡香港係最有氣氛嘅場
其實香港有冇歌迷會? 會唔會搞返個?
18年encore準備唱dreamer已經開定圈
Taka個時見到係笑撚左
Taka講過香港嘅朋友好似個個都睇慣rock show咁
好有氣氛
以前唔知邊個post我講左句台灣睇show可能衰過香港比人追住咬
要每年買一本新
多啲黎香港啦
香港人氣唔夠台灣嚟
香港人氣唔夠台灣嚟
有無人睇uk場
見台灣場有欠落同Karasu 好撚期待
諗住幾點入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞