ONE OK ROCK 討論區(8.1) World Arena Tour + 新專製作中

424 回覆
7 Like 2 Dislike
https://www.instagram.com/p/C66UY_irpE1/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

9月開始舉行成團以來最大型世界巡迴
「PREMONITION WORLD TOUR 2024」
2024 年 9 月 14 日 東京都 味の素スタジアム
2024 年 9 月 15 日 東京都 味の素スタジアム
2024 年 9 月 21 日 台灣 KAOHSIUNG NATIONAL STADIUM
2024 年 10 月 5 日 杜塞爾多夫 MITSUBISHI ELECTRIC HALLE
2024 年 10 月 7 日 巴黎 ZENITH
2024 年 10 月 11 日 倫敦 OVO ARENA WEMBLEY
2024 年 10 月 18 日 多倫多COCA-COLA COLISEUM
2024 年 10 月 23 日 洛杉磯 KIA FORUM

新專方面
Taka IG live 話今年有機會出到幾首

舊post 沉咗 再開
LIVE NATION HK 有repost
唔知有無機會追加香港場
定單純合作關係share
香港已成condom
開中環海濱咪又係成班天龍人
但今次歐美都玩啲萬人場有啲驚喜
今次仲要唔係新專巡迴
舊歌有機

利l申:新舊都啱
thx 巴打
巴打諗唔諗住去
積極考慮緊台灣場你呢
lm
嗰期咁啱喺東京,如果開放海外抽到就留埋
唔係就去高雄
如果開放海外抽 啲架仔粉絲會唔會屌晒鬼
希望買到高雄場嘅飛
東京機票好貴
唔會掛
佢個pf 會員今年都比海外買
唔會唔比海外抽掛
Lm抽
啱啱睇完ptp首vocie既live版 好正
倫敦準備
倫敦+1開住O2 priority希望有好結果
點解unlock完都繼續要unlock
搞掂企位!
好開心佢哋喺倫敦開到萬人場
希望係個好開始
倫敦巴打玩得開心啲
上年仲係細場話咁快又黎番仲要大場好感動!希望佢地都快d公佈香港場俾大家
我入到得返坐位 到時見
London場今次都幾易買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞