啤梨晚報六大派圍攻堅大壞討論區 (105)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
由版權糾紛上升貪錢人格問題 再至"動機混雜的政治風暴糾纏不斷" > 再怕會"演變成另一種結果"
令這場動機混雜的政治風暴糾纏不斷,演變成另一種結果。

別有另一個國家慣常的暗黑Manipulating 的政治宣傳勢力

或者學9錢巴之言 呢件事就係 "四方八面有黃有藍有紅補刀借刀" 一論

結果就係國父倒台 基本盤或走(另一個台/唔再聽網台)或留
另一邊就互相攻伐 終搞散KOL界

問題係呢個界本身就係散啦

我真係諗唔明 (當然可以講呢件事係有公共性 但何來政治風暴)
陰撚濕濕又係千年一招暗指羅恩惠係支那人
陶傑曲筆想搞人時就非政治化,人地插佢就政治化兼國家級陰謀
都係"大局為重"論
黃營流寇們大團結後立刻顯出高潮的模樣,臉上籠上了一層紅色,嘴裏說些話;這回可是全是共黨迫害、為大局論、小農心態作祟也之類,一些不懂了。在這時候,衆人也都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
熱普城Gordon Poon戰力勁過真熱狗黃洋達
https://www.youtube.com/watch?v=EralXvIe3i0
#留下來的人 5月20日 姚冠東

PART1 續 陳橋事件
PART2 白卡小丑KOL+家駒墓碑 反映 香港對精神健康關注問題
PATR3 UBER VS TAXI 針對劣質DC9(主要係紅的)必須滅絕
未來一定係UBER / 國產的的出行 / 高得出行 時勢壯大
加上再修正法律漏洞 必然趕盡DC
勸優質的士佬趁早轉入UBER懷抱
矛盾只因三個字,冇錢/破產呀
Save定呢段字先,真係對邊個都用得

馮智政:係呢件事批評XXXX既人係無謂多餘。 XXXX出事係因為過往形象君子,而批評佢既人一樣係變相將自己塑造成君子,但因為其實喺人都貪錢搵錢,難保十年你會同佢一樣他朝君體也相同。 所以我就選擇唔批評佢啦。
撐良先鋒-黃世澤新片話Gordon Poon為老不尊 教壞細路
https://lih.kg/3701362

癲撚到
明明阿嫂張寶華好似有like四方西個post
泰哥嘉賓
好悶....skip
嘉賓得小米同火佬好聽....
東哥都正,係你哋唔中意
佢同塔哥頂爛市
爭住做牙醫
突發!新加坡航空一客機緊急迫降曼谷機場 致1死30傷
https://lih.kg/3701698
Yes
刁民牛,杰斯,焚總raga嗰班成班北友嚟
根本啤梨晚報就應該講依啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞