啤梨晚報六大派圍攻堅大壞討論區 (105)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
屌你老母,你咪又係呃view
歐洲
影補大哥係咪都有交poly啲片比popo
咁正
你又唔去隔籬帖講呢啲 (連豬喊)
尋日吳師傅講得幾好
真正大師級出口成文
而家就喊窮扮慘
俾毒果踢爆賣樓賺千萬嘅時候
就鬼咁招積咁話點解做網台要輸身家

如果生果哥盡得細良國父同風水豪坐陣就好
愛清連發#433#434呢兩張圖係表達咩
智將就係盡得佢師傅沈嘅真傳
咁啱FB見倒啲有趣野就cap定留個記錄咋,你知班友日日搬龍門
又係飲葉國華奶水大,一閃人就自動搖身變黃絲戰士
yc 人傻錢多
偽娘約炮玩出禍 大叔床前始知中伏毒打洩憤
https://lih.kg/3699237

裘千仞?
智將盡得真傳

一邊講只關心"東張啊伯" "堅大壞陳橋事件"
另一邊又可以抽燒山的祝福
又可以早一排先同曹總一齊FD底合作活動

4月30日
ccfung.jacky
【在家基金】做義工主持,為英國的「在家基金」籌奬學金,又講又拍賣又唱歌又抽獎。黎主席說晚宴的善款是上年的三倍,一晚就夠派四份多奬學金,資助香港年輕人到英國讀大學。

感謝各位善長人翁,感謝拍檔曹總(注意第一 , 第三張圖),感謝烈大夫一齊獻唱,感謝評委陳文敏教授及上年獲奬學生的觸動心靈的分享。

@athome_foundation
@hongkonguncensored
@doctor_y_lit

https://www.instagram.com/p/C6Wg_apIPtD/

定係 岳不群 貼切啲
(印象中 哥頓潘 係佢節目用過岳不群形容堅大壞(或者係兩夫妻一齊形容))
才子
係囉,岳不群似啲囉,偽君子之中嘅偽君子
咁講返就有啲印象
cctoy當時有屌柒返哥頓潘仲搞私怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞