啤梨晚報六大派圍攻堅大壞討論區 (105)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
燃狗蛇:你信港共判佢6年?
要的 但唔建議試
多病
真係廟街咁易中招夠刺激
你大膽嘅可以加錢無套
好撚正FC2…
警方周四(16日)聯同入境處分別於元朗及灣仔展開掃黃行動45名女子17歲 21歲非華裔女子https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20240516/867914599360368640283157.jpeg/6HQfnz7FDWpcqp-F4-cp0xHsJNnv-AnZOlk8LzpZPC8?v=w1920
企街+無套指壓+後生女
但9成都係豬西
17歲.. 新鮮蜆蚧味
當係判坐7年
2600/7 = 37X萬/年
(根本計多晒時間 至少仲有假可以扣)
如果係咁 我當6年 2600/6 = 43X萬/年
你一年搵唔搵到咁多先

(我唔得 又放唔下面子
好似 海港蛇 / 堅大壞國父 / 甚至係吹水佬 咁樣)
死左老豆
老母捱大我同細路 病痛倒下了 醫藥費很重
細路很早熟生性 而家考到大學學位但係無錢讀
如果唔係一層又層咁壓落嚟 我都唔想出嚟做G

聞者傷心 見者流淚
本身扑叔都係涼粉嚟
有人live留言點解黃絲一定要支持初選,條撚樣飲醉酒就指住個鏡頭屌左人老母成分鐘,又噏乜柒野城寨話明要撐第二日就剷左條片
益友
所以話流晒燶冇出動水泥隊嘅話我切柒煲粥再喺銅鑼灣sogo門口派街坊
一睇啲字眼就知係佢本人出post
建議牙正唔駛勞氣
清一色回覆「聽劉細良就係冚家鏟死全家」
揮舞結他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞