MIRROR 12家邪惡大反派樂壇黑社會毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(752)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
阿萍做得唔好非最大嘅問題
係am team可以用人為親到咁
幫你剝曬蟹肉就好姊妹咩都收貨

佢哋有冇gatekeep作為一個男團嘅image係點
打份工都每年有appraisal啦大佬

樂見最近都用咗新造型師
cc嗰套美中不足美中不足都叫穩陣
轉個頭pipa負責豬柳嗰套台衫又唔燙衫

造型師唔燙衫我真係會好嬲㗎
影出嚟咁樣你諗下借衫畀你個品牌點諗
以前讀歷史啲政權衰落滅亡嘅因素喺度差唔多齊曬
苛徵重税
庶民切身之痛
每年交會然稅但都冇乜機會抽到啲福利今年仲要俾七百幾見一個仔半個鐘
燙衫呢啲咁基本嘅嘢都唔做
主story咁直線抽擊
咪比咗買飛機會你囉
hea做重理直氣壯
老屎忽自命清高
靠關係保件垃圾
呢首歌啱你地

笨蛋 虛偽 阻擋火車衝不出新路軌
壞蛋 拉關係 新推出測謊機誰用地位關掣
高級的 低質的 力量範圍 困住了階梯
再嘈焚書坑孺你
支持主為自己反擊
下下比人咁擺上枱攞嚟講真係
每日諗3件開心事,正能量
你哋唔知我哋幾辛苦啫
以後見啲人屌鏡都可以咁覆

呢度最好睇係啲haters屌呢樣屌*嗰樣
你唔係做*嗰行但屌緊*嗰行嘅專業
唱歌跳舞演技表情控制基本上全部屌齊
有趣有趣

佢好似仲有好多野想講
唔好忍 直接講啦
好多街客甚至係fans都係用緊亞洲男團standard 去睇鏡
大把鏡粉都追過其他團,知道個standard 有幾高
你班人係專業,但係鏡粉都唔係無知
鏡粉見啲仔做得唔好會出聲
啲仔知自己做得未夠好都會push自己
淨係得你班幕後喺度圍威喂不思進取
咁多fans出到聲都仲可以覺得fans係無理取鬧
阿萍俾人話左咁耐都仲留低
面皮厚到一個點
有咩多謝唔多謝
唔知佢回應該緊邊單嘢/邊個
但佢咁坦白回應想大大力俾啲掌聲佢
佢好努力倒緊火水
希望今日大家都買到飛
我要買到 我要買到
大家都買到
我追星咁耐真係未見過幕後會出黎屌粉
唔係話顧客永遠是對的
但好想問係咪係viu做得耐以為啲贊助商先係你金主爸爸?
粒星冇粉撐你同埋粒星會有工開?
你地應該感恩好彩鏡粉識分粒星同幕後拖累佢地嘅人
唔係被你地班幕後屌粉屌到走粉就含得啦
同埋就算真係班粉無知你班人都冇資格出黎屌粉啦
係其他地方的話我諗尋日果啲發言起碼都要出返份謝罪聲明
藝術家性格果啲唔該自己另謀高就唔好搞偶像產業 你連自己啲藝術對象係邊個都未搞清楚
星5導演出嚟屌參賽者都癲,可以西先入到diutv 到做

大嘅係咁細嘅又係咁,唔掛之得頒獎禮音質同鏡頭都可以差成咁,放心,唔係「唔尊業」嘅街外人包括我咁講,音樂page 都寫wo,出嚟應下嘛
收音我真係唔識架
不過我識分電視同現場cam真係差好遠囉
同埋好想講
如果鏡係12個獨立歌手或者演員的話都叫有資格出黎話人唔識藝術
但佢地係偶像男團
你地班幕後係靠呢12個仔嘅形象搵食
出黎屌粉真係笑死人
睇唔明呢幾句就唔好做喇真心
我追左好多年星都有返咁上下資歷架
洗唔洗教下你班藝術家點樣搞好個男團?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞