MIRROR 12家邪惡大反派樂壇黑社會毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(752)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我要提名定Anson Lau呢套先
https://www.instagram.com/p/C0OkdcIpV8k/
mirror係澳門咁唔受歡迎?
黃牛去到500蚊2張山頂位
啱啱追返po,都真係完美演繹咩叫攞火水救火

即係咁,當普遍都講緊努力係基本,歌手唱歌走一次音都俾人笑成世嘅時候
唔明點解背後嘅團隊仲可以賣慘賣努力
幫口嗰位仲講得出好難套套落心機

come on,出嚟社會做嘢,OT返通頂假期都要做嘢病咗照頂硬上但少少事都被人鬧,呢啲苦況邊個行業邊個打工仔都經歷過
係唔易做咁又點
做定唔好都唔接受批評,呢啲叫做逃避緊責任

更加好笑係搬「鏡粉」呢樣嘢出嚟
批評嗰班係「鏡粉」又如何,一件事嘅對錯仲來都唔係因為邊個講而定
咁樣講只係話緊俾人聽你對人不對事

重申多次立場,而家唔係評論緊阿萍待人處事係點,而係講緊佢啲衫唔掂
所謂唔掂,除咗好唔好睇,都講緊團隊著出嚟有無一體感,作為跳唱組合有無阻礙到佢哋動作走位呢啲因素
米米d湯可以大派用場
澳門倒數造型世一 不接受反駁
簡簡單單又應該唔係大牌?
入坑初心 係我覺得最男團嘅一次
澳門倒數啲look真係好好睇表演都好睇
佢咁大膽自己行

我個人好鍾意佢哋第一次演唱會嘅衫
好colourful 好young
每個人都唔同但又好有團嘅感覺
圖source 01
https://www.instagram.com/p/CM9Rni0Jhqu/?utm_source=ig_web_copy_link

竟然要吹奏成團嘅衫點可以唔彈Warrior
單純黑同米白兩組衫,但唔係個個人著埋同一款都睇到整體性
加layer又唔會阻佢地跳舞又Show到佢地好睇嘅線條出嚟

Cr.
Stylist: Kiu Leung
Styling Department:
Natalie Isdoingokay
Leonnie Chan
Itling.zoel Agnes Yeun
Mossfan
每次d衫醜樣
都係第一時間鬧左d衫醜先
之後先知係邊個做
又何來關造型師性別/職業事
d衫無寫造型師個名
我追星從來都唔想追埋幕後
除非個幕後出色到影響到我d仔
既然要吹奏成團嘅衫點可以唔提Warrior
Sorly啱啱訓醒狂error
其實大家出嚟做嘢都明返工有時真係會返到冇心機 但拎出嚟兜就真係大柒 咁講睇嚟佢一年冇乜邊幾日有心機返工

以下個人感受
做得呢行都應該真心鍾意fashion 唔係淨係為份糧打工 當然淨係鍾意買名牌唔算
唔係讀fashion出身冇問題 大把人都唔係包括designer 咪自己出去睇多啲囉 12個人點襯衫大把日韓團有得參考啦
冇心做嘅建議去搵過第二份高薪厚職坐business買名牌 無謂浪費時間通頂做手作仔
我相信呢行仲有好多有心做又襯得靚嘅stylists
Anson lau 做豬肉solo con d衫都好得
https://www.instagram.com/p/C6-whhkykWD/

去澳門嘅各位最後幾版有shuttle bus資料
通常襯得特別靚或者特別衰
先會特登去記個幕後
可能係落街跑步跑跑吓就蕩失路
等緊媽打出埋嚴選遺珠
今日嘅threads好好睇
終於可以放開屌
都忍得佢耐
焫焫焫焫焫焫著
好文分享
今日扯去性別問題嘅嗰個某粉
繼續扯去性別問題 好撚公正呀
多謝花老母
你做咩咁好記性
你入去呢個人之前啲po睇下佢覺得咩人靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞