Mirror公司偏心Ian AK演唱會得一場兼無銀行贊助!

402 回覆
27 Like 182 Dislike
AK係咪又請晒班濕鳩dancer朋友 暗星做嘉賓
得一場咁生粉睇ak定睇佢班圍威喂兄弟
肥婆隨時動員200萬公屋仔

一人一蚊都200萬
盲粉傻閪濾鏡真係唔係流
幾廿歲人同事生日扮幾廿秒都做唔到
真性情大撚晒咩 同d 臭閪港女一鳩樣
Anthony應該仲難紅得起,之前都有綜藝彈起一排之後又冇曬聲氣
其實AK個package唔差,男女都唔會太抗拒,但佢樣樣掂下又冇代表作真係好難搞
咪玩啦
就算佢拍it9都做唔到lokman同frankie咁
劇組識唔識拍野
劇本 / 角色有冇得發揮

出泥既作品「(相)差很大」

原本都好地地
開完post全世界都知AK無公司想贊助
笑撚左
佢個肥閪大佬都係靠痴細佬搵錢
而家間舖仲要執柒埋
字母哥至少係連登略有名氣
AK張poster想點
佢好似dup左好多咁
26彈起,靜咗,打機彈起,靜咗,男韓即地獄彈起少少,又靜咗幾次都把握唔到機會
好老套
我識得佢有個friend

大約一年半前佢直接笑鳩佢Anthony,然後仲話覺得佢唔爭氣
叱吒新人獎黑面最經典
低EQ冇家教話自己真性情
靠連登仔升到下弦三而家有Francesca同Turtle墊底
佢唱啲呢啲把聲真係好啱,信之卷都好好聽
唔講其他,我覺得公司對佢算係好好
勁快有劇嘅男一,又出歌又拍戲又有綜藝,講資源真係第一,結果有咩回報?
kkbox連年度歌手都入唔到;叱咤十強止步;cc投跳唱五強又入唔到;第一套戲票房唔到二百萬,第二套part到白靈,埋單五百幾萬

用返akb圈嘅講法,強推之恥皇族聖域
《打天下2 》D燈光。。。
(曬左 江𤒹生 𠆤咁上鏡既樣
咁DIOR俾AL隻香水又唔係貴,平時都多人買有咩出奇
老闆平時都同迪士尼有合作,根本佢靠自己可以做得好好

姜嬸就真係着cheap人哋個品牌,Kenzo而家見都都覺得係XXXXXXXL專門店
狂人果年之後d歌都覺得後勁不繼
比MC 拗離幾條街
AK 連個滴露洗衣珠廣告都保唔住
洪嘉豪湯令山都紅過佢而家
節目係公司安排冇得講,打機直播自己安排真係講唔過去,啲片疏到咁,佢有冇咁忙啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞