Mirror公司偏心Ian AK演唱會得一場兼無銀行贊助!

402 回覆
27 Like 184 Dislike
下弦除左tiger無份之外其他都開左/準備開啦

字母哥lokman stanely frankie同error開
即係你覺得啲金主本身想用佢預算嘅budget搵AK
但公司推job,叫金主用多二至三倍價錢搵AL, 而金主又會肯超咁多budget改用AL定你覺得AK AL收嘅價差唔多
係d生粉煩撚到佢嬲佢先發脾氣退grp姐
Lion 有份呀五個下弦加error 一齊開呀
自動filter左佢
佢既團魂只限於lokman atom幾個下弦,不過都好過其他人完全冇團魂
點解係同Ian 比較
唔同姜濤/Anson lo比
鏡粉點會講支那衰
想知發生咗咩事?
AL之前solo con都係開日一二三
麻利同ak成日去玩又合照,d生粉唔抵得係tg單單打打亂講野

花蛆偏心AL Event淨係跟出跟入AL
你正主扮白蓮花出名 全世界得佢俾人蝦
點唔夠膽俾廣告佢拍啊

得了便宜又扮乖 唔關你哋事好心就靜啦
盧瀚霆(舞台王者)
姜 濤(芸朮家)
陳卓賢(文靑歌神)
柳應廷(撚聲天王)
呢啲fans 真係老鼠屎黎
有你呢d生粉真係丟架
成個post入面得你自己係咁講ak好委屈好慘被全世界恰
跟手又拉埋其他隊友講 人地應返你就話唔關人事
唔俾人討論咁你開post黎把撚呀
同麻利傳左2定3次緋聞呢壇野都好好笑
成日怪公司唔撚捧,仲用好努力打飛機
冇實力得同溫層追捧 仲要俾錢買幾多view幾多獎先夠

講唱作實力 吳林峰都贏佢哋幾條街 人哋咪仲捱緊
奉旨要紅㗎咩 啲鏡嬸傻撚咗?
佢冇講錯,不過呢番說話真係冇公關簡單講句只係朋友,希望fans多啲關注自己嘅工作,朋友交往呢啲咁私人嘅嘢留返啲空間俾佢自己,咁咪幾好
紅唔到咪唔當資源囉
總之公司要開返十套八套男主角戲谷到ak紅為止 先算有做嘢
ak有講過但d生粉就係唔鍾意收埋把口
有料點會愁冇贊助,點解呢啲會入公司數記者會冇led wall原來又係問題
生粉。 努力有鳩用咩, 一個考順 ,一個有局長課金。 根本隊野就唔係sell 才藝, 只係一隊牛郞。
AE又贊助垃圾
Fans n咁多人要人收口
自己唔識學下點控制副臭脾氣?
伍允龍被白卡阿叔踢完笑笑口 俾著ak肯定閪面令場面極尷尬
所以話鏡仔唔掂之餘仲有幾萬個藉口開脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞