Mirror公司偏心Ian AK演唱會得一場兼無銀行贊助!

402 回覆
27 Like 184 Dislike
認真 唔係有公司嘅話分分鐘一場都冇得開 仲好意思係到嘈嘈嘈

商業世界 邊個吸金力高咪邊個多贊助多資源 睇開啲啦 依刻係冇價值就冇價值
呢單野真係令好多生粉脫粉
坦克同佢條女身為ak "兄弟", 出story指明ak黎屌
好多生粉當時幫ak 屌坦克同佢條女
點知佢轉個頭同佢地frd 返,搲jobss 俾佢哋
佢哋求婚,ak仲喊得犀利過條女
可唔可以爭氣少少? 戇鳩都有個譜啊!

開餐廳又係,明明間燒肉店冇ak份
佢個肥閪大佬為咗有生意,係咁誤導消費者。。。
見work, 即刻用細佬名開埋拉麵同埋甜品舖
當時仲有安心出行限聚令,擺明當細佬啲錢唔係錢
同肥閪大佬買保險仲有自己結婚喜帖送,又擺細佬上枱

直到依家,肥閪大佬都仲用緊AK隻狗嚟幫拉麵舖拉生意!!

恨鐵不成鋼,脫粉生粉字。
局長做到嘢
講嚟都冇用,班偽indie撚覺得ak主流唔想理,而主流班人聽慣口水歌又唔會鍾意呢啲歌
人地講a你講b,著cheap曬又點啫,對品牌嚟講最緊要好賣
要講平,AK賣洗衣珠咪仲平
連咁平都保唔住廣告就知佢fans無你想像中咁多
唔中意咪quit 連登囉
係署長
開星期一又真係未聽過 玩嘢?
生粉係咪要改定名唔好再叫ak做老闆
公道講 真係要拎ak同姜比2個只係實力差唔多嘅偶像
Ak比起姜好係身型同心地(唔會玩網暴)
但人地就係有班行動力高又肯使下錢嘅姜屍已經贏晒
公司都唔捧佢
有得開 好過下弦先啦
而家淨係見到班生粉俾人嘅感覺係亂開地圖炮盲屌
咁睇你地同姜屍都分別不大 但人地肯使錢落姜身上
你地呢 咁鍾意屌就學班韓粉咁課金租車大字報送花圈去mkv門口到嘈
睇死你地連租車錢都唔捨得出
總之全世界都錯 公司錯 花蛆錯 隊友錯 廣告公司 金主都錯
唱歌咁難聽就算吧啦
真係拎條數出黎比較
肥薑嗰啲阿婆棺材本
唔係嗰啲𡃁妹可以比得上
佢一個應該仲多過其他11個加埋
唔通對住金主真性情咩?你返工都唔會對住老闆真性情啦
AK 專心拍戲算啦
就快AK坷屎唔出都怪花姐
講中左 得佢d fans 先覺得開一場唔夠
有撚人睇咩?
exac7ly

我係生粉,覺得佢好靚仔,但好可惜佢實力仲差啲。好想佢好似韓劇男主角咁演好啲。

佢太過自我,做戲完全唔入戲。應該要俾啲好extreme嘅角色令佢完全脫離自己,用幾個月去將自己變成嗰個角色,就好似梁朝偉咁,嚟梗做有關腦科學嘅角色,梁朝偉係會用好多個月自己去睇腦科學嘅書,將自己真係做一個腦科學專家。專業演員 其實 唔係‘演’ 戲,而係將自己變做嗰個角色嘅人生去過。AK唔專業,仍然掛住佢自己,唔代入角色,完全抽離角色只係用AK自己身份喺度讀稿。
平時真係理撚得義氣ak私下或者solo痴埋班撚屌
最撚激氣係年頭團con
Ak彩蛋part夠膽死請4大金剛撚樣上台表演又公開多謝好似仲重要過班隊友咁
騎劫左個團con
賣爆第一場再講
連登之子做棟篤笑啦
目標客戶收入差距太大,剩署長一個消費力可能等放你整個FANS CLUB,點比叫IAN請你去做嘉賓咪當拉吓人氣
又想紅又要有性格不恥做YouTuber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞