仲等緊出ipad mini7嘅人真係好慘

158 回覆
98 Like 14 Dislike
pro max 同 mini moon size 爭好遠
講真用開ipad mini 都無乜情況可以用盡粒chip既效能...

不過有靚d既display就真係有用, 睇片打機都感受到
air無mini都唔會有
除非佢出部mini pro
我想買番ipad mini 6多過新air 11
你返鄉下食蕉啦大佬
起碼等10年啦
樓主講出我嘅心聲
ipad oled會唔會燒印?
唔係,最耐嗰次係等咗四年
4 去 5 果次?
仲會岀mini ?
上 court 大 ipad 好好用
用緊iPad mini 5,淨係睇吓YouTube Netflix,除咗個喇叭係廢之外,到而家都冇乜唔滿意,反應都仲係好夠用
Ipad mini 本身就係要細

比到你 240hz refresh rate + dci-p3 + M3 + 4090 掘礦效能

果8吋mon 都係用唔盡
去餐廳帶部ipad做乜撚野
打吓機都得呱?
根本娛樂嚟講⼀係mini咁嘅size⼀係師奶阿伯煲劇睇波馬先會用到嘅13吋,其實Air出13吋就可以諗吓同mini條產品線二合⼀出部9吋食埋舊mini個位。
用緊ipad mini 6,佢唔出仲好,個ipados仲係好陽春,佢唔出mini 7即係可以繼續update落去。

我之前係mini 4用家,戰咗五年,換咗一次電。
而家啲人屌唔係部機唔夠用 係本身冇mini 6既人想買
但出左咁耐而家買好唔抵,唔買又冇機用,轉個頭無啦啦彈左部mini 7出黎既話好揼春

反而用緊mini 6既人無呢個煩惱
Ipad mini mon =203.92cm²

15pro max mon=110.17cm²

差好遠的
我係mini 用家, 我而家只係諗緊傳年尾出果部會唔會m2都無
A17 就有
m1都無就真係屌出聲
mini 5 等到而家
mini 6 果時見人話果凍mon skip 左
係,4去5等3年半,而家6先出咗2年半
不過mini6 用iPhone 13粒a15,算係近代最平衡最好嗰粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞